Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am plâns pentru a doua oară în viaţa mea!”. Răzvan Burleanu revenit în ţară după ce România s-a calificat la EURO 2024

”Am plâns pentru a doua oară în viaţa mea!”. Răzvan Burleanu revenit în ţară după ce România s-a calificat la EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Delegaţia României a revenit în ţară, din Ungaria, după ce s-a calificat la EURO 2024.

Echipa naţională, calificată la un turneu final după opt ani, a revenit la Bucureşti, duminică după amiază, şi tricoloriii au plecat la cantonamentul de la Mogoşoaia.

În delegaţia de la meciul din Ungaria s-a aflat şi preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

  • Tricolorii s-au calificat la CE după victoria cu Israel, scor 2-1, iar marţi, vor evolua pe Arena Naţională, în ultimul meci din grupa I de calificare, cu Elveţia. Meciul va avea loc de ora 21.45.

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a avut prima reacţie după ce România s-a calificat la EURO 2024. 

„V-am spus de la început că suntem foarte încrezători. Iar acest mesaj a venit şi din partea staff-ului şi a jucătorilor. După meci, pe care l-am trăit la ce mai mare intensitate, am plâns de bucurie. Pot să vă spun că e doua oară când plâng de bucurie. Prima oară a fost când s-a născut fata mea.

Ce s-a întâmplat e o consecinţă a ceea ce s-a întâmplat în ultimii 7 ani. Această calificare nu e una întâmplătoare. Vine ca o urmare a altor rezultate pe care le-am văzut în ultimii ani. Toate rezultatele au pregătit ce s-a întâmplat.

Această generaţie ne-a făcut mândri şi fericiţi. Am avut încredere chiar şi în cele mai grele momente. Cel mai greu moment a fost după ce s-a terminat Liga Naţiunilor, când eram foarte jos. Dar am avut încredere în staff şi jucători. Asta ne-a ajutat să fim acum neînvinşi şi să fim calificaţi. E o călătorie foarte frumoasă. Şi îmi doresc să fie o sursă de inspiraţie”, a declarat Răzvan Burleanu.

 Pe 2 decembrie, începând cu ora 19:00, ora României, va avea loc tragerea la sorţi a grupelor. 

Afla mai multe despre: răzvan burleanunaţionala românieieuro 2024 

viewscnt
Articole similare