Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am plecat de lângă familie încă de la vârsta de trei ani". Declaraţie emoţionantă a lui Griezmann cu o lună înaintea decernării Balonului de Aur

"Am plecat de lângă familie încă de la vârsta de trei ani". Declaraţie emoţionantă a lui Griezmann cu o lună înaintea decernării Balonului de Aur
Comentarii

Starul lui Atletico Madrid şi al naţionalei Franţei, Antoine Griezmann, a recunoscut că visează să câştige Balonul de Aur. Francezul s-a clasat pe locul 3 în 2016, an în care Cristiano Ronaldo a primit distincţia.

Griezmann este din nou un concurent serios pentru cel mai important premiu individual pe care îl poate primi un fotbalist, după un sezon în care a câştigat Cupa Mondială, cu Franţa, şi Uefa Europa League, alături de Atletico Madrid.

  • 29 de goluri a înscris Antoine Griezmann pentru Atletico Madrid în sezonul 2017-2018

”La nivel individual, acest premiu reprezintă cel mai înalt punct în care poţi ajunge”, a spus Griezmann, jucător cu 65 de selecţii în naţionala Franţei.

”Este un premiu istoric, cel mai prestigios. Cu toate acestea, sunt un jucător care gândeşte mai mult colectiv şi mai puţin individual. Ar fi, totuşi, plăcut pentru mine să îl câştig, având în vedere tot ce am făcut de-a lungul timpului pentru fotbal, plecând de lângă familie încă de la vârsta de trei ani”, a declarat francezul pentru ESPN FC.

Totuşi, favoritul specialiştilor la câştigarea premiului rămâne croatul Luka Modric, cel căruia i s-a acordat titlul de cel mai bun fotbalist al anului la gala FIFA The Best. Câştigătorul Balonului de Aur va fi anunţat pe 3 decembrie, la Paris.

Afla mai multe despre: griezmannfrantabalonul de aurcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare