You are here:

"Am prezis dezastrul la Dinamo de ani de zile!" Antrenorul care anunţă FALIMENTUL în Ştefan cel Mare: "Spre asta se îndreaptă"

"Am prezis dezastrul la Dinamo de ani de zile!" Antrenorul care anunţă FALIMENTUL în Ştefan cel Mare: "Spre asta se îndreaptă"

Superliga

Comentarii

Ionuţ Chirilă lansează un atac dur la adresa clubului Dinamo, după înfrângerea umilitoare suferită în faţa campioanei Viitorul, scor 0-4.

Fost antrenor la grupele de copii şi juniori ale clubului roş-alb, tehnicianul de 51 de ani spune că a încercat să ofere sfaturi preţioase în urmă cu câţiva ani, dar acestea nu au fost puse în practică.

Chirilă vorbeşte despre un viitor sumbru al clubului din Ştefan cel Mare şi ia în calcul chiar şi o nouă intrare în insolvenţă a roş-albilor.

"Am anuntat dezastrul de la Dinamo de ani de zile. Dacă cei din conducerea lui Dinamo ar fi ascultat măcar unul dintre lucrurile pe care le-am spus, echipa era în altă parte. De cinci ani se vorbeşte de New Dinamo, dar nu se întâmplă nimic. Echipa se îndreaptă spre o nouă insolvenţă şi faliment. Managementul tehnic este unul prost, iar managemtul tehnic este mână în mână cu cel financiar.

Atât timp cât la Dinamo se numesc antrenori pe criterii politice şi pe interese meschine, managementul tehnic este unul defectuos. Antrenorii îşi ascund neputinţa spunând ca nu au cu cine să joace. Dinamo poate trăi din drepturi TV şi din vânzarea de 2-3 jucători pe an şi inlocuirea lor cu tineri, crescuti de club. Dinamo a avut o şansă uriaşă cu generaţia crescută de mine din care 7 au ajuns titulari. Acum, Dinamo nu reprezinta nimic. E doar un dezastru", a declarat Chirilă la Pro X.
 

Afla mai multe despre: dinamoionut chirila 

viewscnt
Articole similare