Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am primit două cofraje cu ouă ca primă”. Fostul internaţional a vrut să se retragă din activitate la 18 ani | EXCLUSIV

”Am primit două cofraje cu ouă ca primă”. Fostul internaţional a vrut să se retragă din activitate la 18 ani | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Nu toţi jucătorii au norocul de a debuta pe cele mai strălucitoare scene. Unii dintre ei au nevoie de multe meciuri în noroi, la propriu şi la figurat, până să capete alura campionului.

Este şi cazul lui Mihai Pintilii, un fotbalist care până la 22 de ani a evoluat doar la Liga a 3-a, la formaţiile Viitorul Hârlău şi Auxerre Lugoj.

Nu se gândea vreodată că va ajunge să bifeze 46 de jocuri pentru naţionala României şi ca va câştiga  ”o gălăgie” de bani în Golf, pentru o viaţă liniştită la retragere.

Mihai Pintilii şi lungul drum către succes

Mihai Pintilii, actualul delegat al celor de la FCSB, dar cel care neoficial se ocupă de pregătirea echipei, alături de Elias Charalambous, a declarat că a avut multe momente în cariera sa când a vrut să se retragă din activitate.

Pe vremea când activa la Viitorul Hârlău, Mihai Pintilii şi-a pus cele mai mari întrebări legate de sacrificiile pe care le face şi dacă chiar se merită să mai viseze la o carieră de fotbalist profesionist.

La Hârlău, de Paşte, a fost recompensat cu două cofraje de ouă, chiar în Sfânta ZI. Tot la Hârlău a fost dat jos din autocar în ziua meciului şi, de ruşine, s-a plimbat toată ziua prin oraş pentru ca tatăl său să nu afle.

Da, la Hârlău am primit ouă. Trebuia să primim primă de Paşte, bani, dar am primit cofraje de ouă. Eu două cofraje, Mihalache două cofraje.

Erau ouăle deja acasă, făcute. Le-am primit în ziua Paştelui. Mihalache (ex - Poli Iaşi) le lua şi le arunca. N-aveam ce să facem cu ele. Eu le-am dus acasă.

Tot la Hârlău, aveam meci în deplasare. Trebuia să ne întâlnim la 7. La 6 eram acolo. A venit autobuzul la 7, m-am urcat în autocar, era şi frig. Dintr-odată am văzut antrenorii că vorbesc între ei şi îmi ziceam: ”Doamne, să nu rămân acasă”.

Intră antrenorul în autobuz: ”Pintilii, rămâi”. Mi-a picat cerul. Ziceam că gata, numai. M-am plimbat toată ziua prin oraş, doar că nu mă duc acasă, să-i zic tatălui. M-a întrebat ce am făcut, am zis şi eu că am luat bătaie cu 1-0”, a declarat Mihai Pintilii, la ”Sport Cast cu Sile”, de la Orange Sport.

  • Mihai Pintilii a adunat peste 300 de meciuri în Liga 2 şi Superligă, dar şi peste 30 de meciuri în Cupele Europene, alături de FCSB.

Afla mai multe despre: mihai pintiliiharlaufcsb,  

viewscnt
Articole similare