Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am pus oferta pe masă”. MINUNE la Dinamo! Milionarul îi scoate ”din groapă”

”Am pus oferta pe masă”. MINUNE la Dinamo! Milionarul îi scoate ”din groapă”
Comentarii

Mohammad Murad a devenit din nou favorit să o preia pe Dinamo!

”Am pus oferta pe masă”. MINUNE la Dinamo! Milionarul care o scoate ”din groapă”

Sezonul 2021-2022 s-a terminat cum nu se putea mai rău pentru Dinamo. Jucătorii, sub comanda lui Dusan Uhrin (54 ani) au pierdut barajul cu U Cluj, 1-3, şi au retrogradat pentru prima dată în istorie. 

”Câinii” evoluează, acum, în liga secundă. Singura victorie obţinută de Dinamo în Liga 2 a fost în prima etapă: 1-0 la Clinceni cu Progresul Spartac. ”Câinii” au ajuns la două înfrângeri consecutive. 

Mohammad Murad, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România, s-a arătat dispus să se implice financiar la Dinamo, echipă care se află într-o situaţie dezastruoasă din toate punctele de vedere.

Întrebat dacă a renunţat la plan, Murad a mărturisit: ”Personal nu. De 2 săptămâni am pus oferta pe masă, nu am comunicat de atunci până ieri. Ieri am simţit că se vor alte idei”.

Cu o avere estimată la 150 de milioane de euro, Mohammad Murad este decis să investească în fotbalul românesc.

Dinamo, precizări cu privire la tranzacţiile pentru preluarea pachetului majoritar de acţiuni

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a făcut, joi, câteva precizări cu privire la tranzactiile pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al Dinamo 1948 SA.

"Tranzacţia dintre dl. Serdean şi ONE nu s-a finalizat, deoarece nu s-a ajuns la o întelegere în termenul aşteptat de părti. Exista o şansă să se semneze săptamana trecuta, vineri, însa domnul Şerdean nu s-a prezentat.

Fiind o corporaţie listată la bursă, regulile interne ale acesteia sunt foarte stricte. Au fost foarte mulţi factori perturbatori care au influenţat lucrurile, inclusiv persoane care s-au insinuat în negocieri, iar aceste aspecte nu au ajutat deloc”, a precizat Vlad Iacob într-un comunicat.

 

Afla mai multe despre: dinamomurad 

viewscnt
Articole similare