Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am refuzat 350 de milioane € din Arabia Saudită". CR7, dezlănţuit: "Presa continuă să spună un gunoi, că nimeni nu mă vrea!"

"Am refuzat 350 de milioane € din Arabia Saudită". CR7, dezlănţuit: "Presa continuă să spună un gunoi, că nimeni nu mă vrea!"

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo (37 de ani), starul lui Manchester United, a refuzat un contract multimilionar din partea unui club din Arabia Saudită.

Într-un interviu acordat jurnalistului Piers Morgan, care a făcut valuri la Manchester United şi în Anglia, Cristiano Ronaldo a confirmat o informaţie dezvăluită în vară de presa din străinătate. CR7 a refuzat un contract multi milionar oferit de un club din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo a confirmat: "Am refuzat o ofertă de 350 de milioane de euro din Arabia Saudită"

Plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United a ţinut capul de afiş al presei internaţionale în vară, când a apărut informaţia că lusitanul îşi doreşte să plece de pe Old Trafford. O dorinţă rămasă neîndeplinită pentru CR7, care se află în continuare la "Diavoli".

Într-un interviu acordat jurnalistului Piers Morgan, care a făcut furori, Cristiano Ronaldo a recunoscut că a refuzat o ofertă multimilionară de la un club din Arabia Saudită. Al Hilal, fosta echipă a lui Cosmin Olăroiu, Laurenţiu Reghecampf sau Răzvan Lucescu, i-a oferit 350 de milioane de euro pentru doi ani de contract lui Ronaldo, însă portughezul a refuzat.

"E adevărat, am spus nu. Dar ceea ce presa continuă spună un gunoi, că nimeni nu mă vrea. Ceea ce e complet fals. Dar ei continuă să repete că nimeni nu-l vrea pe Cristiano", a spus Cristiano Ronaldo.

Al Hilal, ofertă multimilionară pentru Cristiano Ronaldo

Acum câteva luni, în vară, presa din străinătate a scris că Al Hilal i-ar fi făcut o ofertă record lui Cristiano Ronaldo, pe care starul portughez ar fi refuzat-o. Informaţie pe care CR7 a confirmat-o oficial. Al Hilal e clubul din Arabia Saudită pe care l-a refuzat Ronaldo. Cristiano Ronaldo a decis să rămână în Anglia, apreciind că este mai bine să se pregătească la Manchester United pentru Cupa Mondială din Qatar.

Acest lucru nu pare să-i descurajeze pe saudiţi, care ar reveni la obiectivul lor de a-l aduce pe Ronaldo după Cupa Mondială din Qatar, de exemplu în timpul perioadei de transfer din ianuarie 2023.

”Am fi încântaţi să vedem un star precum Cristiano Ronaldo evoluând în liga noastră”, a declarat Yasser Al-Misehal, preşedintele Federaţiei Saudite de Fotbal, pentru The Athletic.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoofertaal hilalarabia saudita 

viewscnt
Articole similare