Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am ştiut". Culise incredibile: blat la Craiova - Steaua, "demascat" de Victor Piţurcă: "Am vorbit" | EXCLUSIV

"Am ştiut". Culise incredibile: blat la Craiova - Steaua, "demascat" de Victor Piţurcă: "Am vorbit" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Victor Piţurcă (67 de ani) a făcut dezvăluiri din culisele unui blat dintr-un meci Craiova - Steaua, de pe vremea în care România se afla în comunism. Fostul fotbalist a fost protagonistul aranjamentului dintre cluburi şi a spus că a ştiut dinainte ce o să se întâmple.

În prima ediţie a podcastului Euro Cast cu Dan Udrea, Victor Piţurcă, invitatul special, a făcut o incursiune prin mai multe subiecte, unele de actualitate, altele din trecut. El a scos la iveală un blat pe care l-au pus la cale conducătorii de la Steaua şi de la Universitateea Craiova.

Dezvăluiri uluitoare ale lui Victor Piţurcă: Steaua şi Craiova au făcut blat pentru ca el să câştige titlul de golgheter!

Piţurcă a dezvăluit că aranjamentul a fost făcut special pentru el. Aflat într-o luptă strânsă cu Gică Hagi pentru titlul de golgheter al campionatului, Victor Piţurcă a fost "ajutat" cu un blat să-l învingă pe Hagi, însă aranjamentul dintre cele două cluburi nu i-a fost de ajutor.

Fostul atacant marcat de două ori în aranjamentul dintre Steaua şi Craiova, însă Gică Hagi a reuşit să înscrie de patru ori în Sportul - Scorniceşti. Înaintea meciului, conducătorii i-au transmis lui Piţurcă faptul că poate marca şi 10 goluri, însă "n-am venit să facem circ".

"Cât am fost la Steaua, un singur meci am ştiut, când eram în luptă cu Hagi pentru titlul de golgheter... Pe mine nu m-a interesat foarte mult, dar ăsta e unul dintre regretele mele, că puteam să câştig cinci titluri de golgheter, ţin minte că echipa era obosită şi am zis că trimitem jumătate din echipă la Craiova.

M-au trimis pe mine, pe Duckadam, să jucăm la Craiova. Am discutat cu Craiova să marchez eu goluri şi să iau eu titlul de golgheter. Hagi juca împotriva Scorniceştiului, la Bucureşti (n.r. - cu Sportul). Ţin minte că nea Petre Deselnicu era vicepreşedinte atunci. 'Bă, Piţi, marci 10 goluri...'. N-am venit să facem circ, o să jucăm, am marcat două goluri, Hagi a marcat vreo patru. Am mai stat şi am ieşit afară", a declarat Victor Piţurcă, la Euro Cast.

Victor Piţurcă a câştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua Bucureşti în 1986.

Afla mai multe despre: victor piturcavictor piturca blat craiova steauablat craiova steaua victor piturcavictor piturca steauavictor piturca steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare