You are here:

„Am vorbit deja cu Genoa!” Gigi Becali anunţă un posibil transfer de top la FCSB: „Îl luăm pentru Champions League!”

„Am vorbit deja cu Genoa!” Gigi Becali anunţă un posibil transfer de top la FCSB: „Îl luăm pentru Champions League!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că există interes din partea FCSB pentru David Ankeye, atacantul nigerian de la Genoa.

Gigi Becali forţează un transfer la FCSB! Pe ce post vrea să întărească echipa

După ce varianta Louis Munteanu la FCSB a picat, patronul campionilor pregăteşte un alt transfer pe postul de atacant central. Concret, este vorba despre David Ankeye, fotbalistul nigerian care evoluează în Serie A, la Genoa. Gigi Becali a spus că s-a luat legătura deja cu cei de la Genoa, iar fotbalistul, dacă va fi transferat, va veni pentru a ajuta clubul în preliminariile UEFA Champions League.

„Mai avem o pistă, care a apărut azi. Atacantul de la Genoa, că nu-l ştiam, din presă am aflat. E posibil, e posibil să ne mai interesăm. Să vorbesc cu Pintilii, MM, Charalambous, că nu-l cunosc, iar dacă ei spun că-l putem lui împrumut cu drept de cumpărare, că am vorbit deja cu Genoa, cu cineva care are intrare acolo, atunci îl luăm.

Noi nu luăm aşa să facem lotul mare, ci luăm să vedem dacă poate pentru calificări, pentru alea îl luăm”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

  • 2 milioane de euro este cota de piaţă a lui David Ankeye, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gigi Becali a renunţat la varianta Arnold Garita

„I-am dat telefon impresarului şi i-am zis, gata, la revedere. Dacă am semnat contractul şi la semnătură bani, 20.000 pe lună, stai că vin azi, stai că vin mâine. La mine nu iei contractul în mână până nu văd vizita medicală, contractul nu-l vezi. Până nu văd genunchii, contractul nu-l vezi. Până nu spune doctorul cum sunt genunchii, contractul nu-l vezi. Că vine azi, că vine mâine... Haide, bă, dă-i telefon că nu mă mai interesează. 

El a semnat dar a semnat doar el. Semnezi tu prima dată şi vine contractul la mine, că aşa fac eu, semnătura mea e ultima. 

Noi punem, de exemplu, dacă e la antrenament şi se accidentează la gleznă e problema noastră, că s-a accidentat la noi. Îmi asum responsabilitatea asta, că nu-mi bat joc de oameni. Dar dacă la RMN arată că la genunchi are ceva şi se accidentează tot acolo la genunchi, nu mai e problema mea.

Eu te iau şi cu defecţiuni, dacă ar avea, dar scriem în contract că el îşi asumă că dacă se accidentează şi recidivează în cutare loc atunci eu să pot să reziliez contractul. Dacă semnează aşa, îl iau. Gata, la revedere cu Garita. Stăm să ne jucăm? Trebuia să vină azi, ieri”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: gigi becalidavid ankeyefcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare