Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vrut să mă arunc de la etajul 7”. Drama prin care a trecut nou atacant al Rapidului în urmă cu şapte luni

”Am vrut să mă arunc de la etajul 7”. Drama prin care a trecut nou atacant al Rapidului în urmă cu şapte luni

Rapid

Comentarii

Rapidul a oficializat, marţi, transferul atacantului camerunez Kevin Soni (25 de ani), însă nu mulţi îi cunosc istoria.

În urmă cu un an şi jumătate, Kevin Soni a trăit cele mai intense momente din viaţa sa, aşa cum nu credea că i se va întâmpla vreodată. 

Pe 6 februarie 2023, în Turcia s-a dezlănţuit iadul! Ţara a fost lovită de numeroase cutremure, iar oraşe întregi au fost distruse din temelii.

Soni a vorbit cu Atsu, înainte de cutremure

În acea perioadă Kevin Soni era legitimat la formaţia Hatayspor, din provincia Hatay, grav afectată de cutremurele ce au lovit ”Ţara Semilunei”. Mii de oameni şi-au pierdut viaţa în acele zile.

Sub influenţa terifiantului fior de panică, în momentul în care pământul a început să se ”scutere”, Kevin Soni a recunoscut că a fost aproape de a se arunca de la etajul şapte, în tentativa de a-şi salva viaţa, pentru a nu fi prins sub eventualele dărâmături.

La acea vreme, nu am înţeles exact. A fost prima dată când am păţit aşa ceva. Am simţit cum pământul tremură şi m-am gândit că trebuie să fie un vânt foarte puternic afară.

Dar când am văzut că zguduielile erau cu adevărat puternice şi pământul a început să se crape, am înţeles că este cu adevărat grav.

La început, am vrut să sar de la fereastră, dar eram sus, la etajul al şaptelea. Mi-am zis că dacă sar de acolo îmi voi rupe picioarele şi nu voi mai juca fotbal niciodată.

Aşa că am ieşit pe scări şi am luat-o la fugă”, a povestit Soni, pentru ”ghanaweb.com”.

Din fericire pentru el, a scăpat cu viaţă după acel moment. Nu şi colegul său de echipă, Christian Atsu, găsit fără suflare după zile întregi de căutări.

Kevin Soni a recunoscut că a stat de vorbă cu Atsu chiar înaintea primelor seisme, fără să ştie că avea să fie ultima dată când va vorbi cu fotbalistul ghanez.

Înainte de asta, am vorbit cu Atsu la telefon. A marcat din lovitură liberă duminică şi i-am spus că mi-a plăcut foarte mult cum a jucat.

I-am spus că sper să reuşesc să intru şi eu în echipă şi să jucăm împreună. Nu ştiam că va fi ultima oară când voi vorbi cu el”, a completat Soni.

Cine este Kevin Soni?

Kevin Soni este un atacant crescut la academia celor de la Girondins Bordeaux, pentru care a şi bifat 5 meciuri la echipa de seniori.

De-a lungul carierei, Kevin Soni a evoluat pentru FC Pau (Franţa), CF Peralada, Girona, Espanyol B, Villarreal B, Celta Vigo B (toate din Spania), Asteras Tripolis (Grecia), Hatayspor şi Adana Demirspor (Turcia).

  • Cota de piaţă a lui Kevin Soni, conform transfermarkt.de, este de 600.000 de euro.

În ultimii trei ani, Kevin Soni a marcat 11 goluri, în 56 de partide: 5 pentru Celta Vigo B şi 6 pentru Asteras Tripolis.

  • Soni a evoluat şi un meci în naţionala de seniori a Camerunului.

Afla mai multe despre: kevin sonichristian atsuhatayspor 

viewscnt
Articole similare