Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am vrut să mă las anul trecut, dar mă bucur că nu am făcut-o” Ce obiectiv are Mihai Roman în noul sezon al Ligii 1 VIDEO

”Am vrut să mă las anul trecut, dar mă bucur că nu am făcut-o” Ce obiectiv are Mihai Roman în noul sezon al Ligii 1 VIDEO

FC Botoșani

Comentarii

Mihai Roman a fost eroul formaţiei sale în depalsarea de la Voluntari

FC Botoşani a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a doua din Liga I.

Golul victoriei a fost reuşit de experimentatul Mihai Roman, în minutul 70:

”A fost o partidă dificilă, în faţa unui adversar care încearcă să joace fotbal. Ne bucurăm pentru prima victorie din acest sezon şi sper să o ţinem tot aşa. La final, vrem să fim în primele şase clasate. Au trecut ani peste mine, am o vârstă, ştiu ce am de făcut în teren. De fiecare dată intru cu pasiune pentru că fotbalul mi-a dat totul. Execuţia a fost destul de grea, dar mă bucură că am reuşit să marchez şi am ajutat echipa să câştige cele trei puncte. Având în vedere că am avut de gând să mă las anul trecut, mă bucur că nu am făcut-o. Cred că mai pot juca şi acest sezon şi atât timp cât îmi pot ajuta echipa, mă bucură foarte mult. Vrem în primele şase, dar va fi un sezon mai greu ca cel precedent. Mergem la victorie în fiecare meci şi sperăm să câştigăm cât mai multe partide” a mărturisit Mihai Roman, autorul singurului gol al meciului. 

Portarul Pap s-a declarat fericit de rezultat, dar şi de faptul că Mihai Roman a decis să îşi continuie activitatea de jucător: ”Inca un meci fara gol primit, azi si cu victorie, ne bucura asta. Un meci fara ritm,  in prima repriza, caldura, caldura foarte mare, cum s-a mai lasat caldura parca si jocul a fost mai rapid. Da, bine ca nu-a lasat Mihai este un jucator si un caracter exceptional si inca ne ajuta. El stie lucrul asta. Atata timp cat ne ajuta, de ce sa se lase?” a mărturisit portarul Eduard Pap, imediat după meci.

Afla mai multe despre: mihai roman 

viewscnt
Articole similare