Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amanda Kurtovic, mesaj la plecarea de la CSM Bucureşti: "Veţi rămâne mereu în sufletul meu!”

Amanda Kurtovic, mesaj la plecarea de la CSM Bucureşti: "Veţi rămâne mereu în sufletul meu!”galerie foto

Handbal

Comentarii

Amanda Kurtovic (27 de ani) şi Sabina Jacobsen (30 de ani). le părăsesc pe ”tigroaice” după doi ani petrecuţi în România.

Interul dreapta din Norvegia a semnat cu unguroaicele de la Gyor, în vreme ce apărătoarea suedeză încă nu şi-a anunţat viitoarea destinaţie. Cele două au vorbit despre perioada petrecută la CSM Bucureşti, înainte de plecarea din ţară.

”Este un moment emoţionant pentru mine, cel al despărţirii de tot ce înseamnă CSM Bucureşti… Au fost doi ani minunaţi, am învăţat multe despre mine ca om, iar ca jucător m-am dezvoltat enorm. Voi ţine legătura cu fetele şi le voi susţine indiferent de situaţie. Cele mai frumoase amintiri sunt din Final Four-ul de anul trecut şi sigur nu voi uita toate clipele petrecute cu fetele. Îmi va lipsi totul din România, oraşul Bucureşti mi-a plăcut foarte mult, oamenii m-au primit incredibil şi voi păstra în sufletul meu tot ce am trăit aici. Este posibil să mă întorc la CSM Bucureşti, nu se ştie niciodată unde mă duce cariera. Cel mai mare vis al meu la nivel de echipe de club este să câştig Liga Campionilor, iar pentru asta muncesc şi voi munci zi de zi”, a spus Amanda Kurtovic.


”Ultimele luni au trecut foarte rapid şi mă simt puţin ciudat că după vacanţă nu mă voi mai întâlni cu fetele. Cele mai frumoase amintiri sunt legate de colegele mele şi de Final Four-ul de anul trecut al Ligii Campionilor. Am petrecut o perioadă plină la CSM Bucureşti, a fost o experienţă incredibilă şi sunt fericită că am trăit toate aceste lucruri în România. Le ţin pumnii fetelor pentru sezonul viitor, ştiu că gândurile zboară la Liga Campionilor, ştiu, de asemenea, că va fi greu, dar au toate şansele să cucerească trofeul” a declarat Sabina Jacobsen, fostă handbalistă CSM Bucureşti.
 

Afla mai multe despre: amanda kurtovic 

viewscnt
Articole similare