Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ambiţii mari la Atletico Madrid! Simeone îşi face super echipă: cum va arăta primul 11 cu noile achiziţii

Ambiţii mari la Atletico Madrid! Simeone îşi face super echipă: cum va arăta primul 11 cu noile achiziţiigalerie foto

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid lucrează deja la lotul pentru stagiunea viitoare.

Atletico Madrid a cucerit titlul în La Liga, la finalul unui sezon palpitant, decis în ultima etapă, în direct la Telekom Sport.

Odată terminată stagiunea, presa iberică anunţă că vor fi noutăţi importante în primul 11 al lui Atletico Madrid, din sezonul viitor. Ambiţia lui Diego Pablo Simeone este să câştige UEFA Champions League cu gruparea ”Colchonero”, iar pentru asta este dispus să investească masiv în stagiunea viitoare. 

În acest sens, antrenorul argentinian are trei priorităţi pe lista de transferuri, şi pare să fie vorba despre jucători de calibru.

Chiar dacă Atletico se va despărţi probabil de Stefan Savic, Saul Niguez sau Thomas Lemar, fanii nu au de ce să-şi facă griji.

Proiectul lui Simeone merge înainte, iar cei trei jucători pe care îi vrea pentru stagiunea viitoare sunt Marc Cucurella, Bernardo Silva şi Lautaro Martinez sau Paulo Dybala. 

Potrivit spaniolilor, Simeone se află în negocieri cu oficialii lui Atletico Madrid pentru prelungirea contractului cu gruparea de pe Wanda Metropolitano.

Afla mai multe despre: lautaro martinezatletico madridbernardo silva 

viewscnt
Articole similare