You are here:

Ambiţiile lui Cristiano Ronaldo la final de an: "Sper să mai joc mult, mult timp de acum încolo". Ce sfat le-a dat colegilor mai tineri

Ambiţiile lui Cristiano Ronaldo la final de an: "Sper să mai joc mult, mult timp de acum încolo". Ce sfat le-a dat colegilor mai tineri
Comentarii

Cristiano Ronaldo are 35 de ani, însă n-are de gând să se retragă prea curând. Starul portughez a dezvăluit că are în plan să mai evolueze multe sezoane de acum încolo.

Cu cinci Baloane de Aur în palmares, Cristiano Ronaldo mai are nevoie de doar şapte goluri internaţionale pentru a egala recordul mondial de 109 goluri stabilit de iranianul Ali Daei şi, totodată, pentru a deveni cel mai bun marcator din istorie pentru o echipă naţională.

"Nu contează vârsta. Ceea ce este important este mintea, pentru că mâine nu ştii ce se va întâmpla. Eu trăiesc în prezent, trăiesc momentul. Acum momentul este bun, mă simt fericit, mă simt în formă, sunt într-un moment bun din viaţa mea.

Sper să joc mulţi, mulţi ani, dar nu ştii niciodată. Acesta este fotbalul, nu ştim ce urmează să se întâmple mâine. Când vorbesc cu colegii tineri le spun întotdeauna să se bucure de moment, pentru că nu ştim niciodată ce se va întâmpla. Am speranţe pentru viitor, aşa că sunt fericit cu asta", a spus Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist al secolului XXI, cu ocazia galei Globe Soccer Awards desfăşurată la Dubai.

Starul lusitan i-a devansat în cadrul votului pe argentinianul Lionel Messi, brazilianul Ronaldinho şi egipteanul Mohamed Salah.

"Acest premiu este foarte important pentru mine. A fi nominalizat alături de mari fotbalişti este o onoare. Acest lucru mă motivează şi mai mult. Este uimitor că mulţi copii vor să fie ca mine, să aibă aceeaşi tunsoare. Vreau să-i văd în întreaga lume făcând atmosferă atunci când înscriu un gol", a declarat starul lui Juventus.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare