You are here:

Americanii, şocaţi de remiza cu Liechtenstein: ”N-au reuşit să bată una dintre cele mai mici ţări din Europa”

Americanii, şocaţi de remiza cu Liechtenstein: ”N-au reuşit să bată una dintre cele mai mici ţări din Europa”

EURO

Comentarii

Cu 10 zile înainte de primul meci la EURO 2024, cu Ucraina, România a remizat în Ghencea cu locul 202 FIFA.

Ce a scris presa americană după ce n-am putut bate Liechtenstein

România a terminat perioada de pregătire pentru Campionatul European cu două remize ”albe”. Practic, naţionala lui Edi Iordănescu nici nu a marcat, dar nici nu a primit gol.

România s-a făcut de râs cu Liechtenstein, remizând scor 0-0, în ultimul meci amical disptutat înaintea plecării ”tricolorilor” spre Germania pentru EURO 2024.

Mai exact, România, clasată pe 46 în clasamentul FIFA, a făcut remiză albă cu locul 202, iar acest lucru i-a uimit până şi pe americani. 

Cei de la Daily Gazette, publicaţie din New York, au scris "România n-a reuşit să bată una dintre cele mai mici ţări din Europa".

Nicolae Stanciu: „Sunt mândru de colegii mei”

„Dezamăgeşte rezultatul, că nu am marcat, dar, per total, cât am fost pe bancă şi după ce am intrat, nu am ce să le reproşez colegilor. Poate doar că nu am fost 100% concentraţi în faţa porţii, chiar vorbiserăm despre asta înainte de meci. Sunt mândru de colegi şi de cum am jucat, de câte ocazii ne-am creat.

Trebuie să fim concentraţi, să fim conştienţi de şansele pe care le avem. La EURO nu vom mai avea atâtea şanse de gol. Trebuie să profităm de fiecare şi să reuşim să marcăm!

Mai avem câteva zile, dar o să îi analizăm mai bine înainte de meci, nu am avut timp să terminăm analiza momentan. Depinde de noi, trebuie să fim eficienţi şi să marcăm din ocaziile pe care le vom avea”, a declarat Nicolae Stanciu după meci.

Afla mai multe despre: naţională românieiliechtensteineuro 

viewscnt
Articole similare