Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AMFB a dat decizia la contestaţia depusă de Florin Talpan contra Academiei Rapid

AMFB a dat decizia la contestaţia depusă de Florin Talpan contra Academiei Rapidgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Comisia AMFB care a analizat contestaţia depusă de Florin Talpan contra Academiei Rapid a decis să o respingă, pe motiv că este neîntemeiată. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată de CSA Steaua. Talpan a contestat dreptul de joc a unor jucători precum Daniel Niculae, Vasile Maftei, Marian Vlada şi Petre Goge.

Membrii Comisie AMFB au judecat astăzi contestaţia depusă de Florin Talpan. Juristul CSA Steaua a făcut o plângere contra Academiei Rapid, pe motiv că i-a folosit pe Daniel Niculae, Vasile Maftei, Ionuţ Voicu, Marian Vlada şi Petre Goge, deşi aceştia nu au încheiate contracte cu echipa din Giuleşti.

Concret, aceştia sunt plătiţi prin altă asociaţie, dar joacă pentru Academia, lucru interzis de regulamente. Cazul s-a judecat astăzi la AMFB, care a decis să respingă plângerea depusă de Florin Talpan, scrie ProSport. Decizia nu este definitivă şi Steaua poate face recurs.

Potrivit ProSport, în sală ar fi avut loc şi un moment tensionat între Florin Talpan şi Paul Mincu - juristul LPF, care astăzi i-a reprezentat pe cei de la Academia Rapid. Talpan i-a solicitat acestuia să arate toate contractele jucătorilor de la Academia, dar şi să demonstreze că Academia are personalitate juridică, aşa cum Mincu afirmase. ”Nu e treaba ta!”, a fost replica juristului Academiei către Florin Talpan.


Sursa foto: 1923.ro

Afla mai multe despre: academia rapidflorin talpancsa steaua 

viewscnt
Articole similare