Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amicalul FCSB - Dinamo Kiev, în picioare? Mircea Lucescu anunţă surpriza, dar şi ce aşteptări are de la meciul cu CFR: "Aştept Clujul"

Amicalul FCSB - Dinamo Kiev, în picioare? Mircea Lucescu anunţă surpriza, dar şi ce aşteptări are de la meciul cu CFR: "Aştept Clujul"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a revenit în România şi pregăteşte meciul amical cu CFR Cluj, din Gruia. De asemenea, a oferit un indiciu şi despre partida cu FCSB.

Mircea Lucescu, despre meciul cu CFR Cluj. Reacţie surprinzătoare despre FCSB

Conform site-ului oficial al Dinamo Kiev, echipa pregătită de Lucescu are programat în continuare, la 20 aprilie, un meci amical cu CFR Cluj, după care, la 26 aprilie, va juca împotriva Borussiei Dortmund şi la 28 aprilie cu Dinamo Zagreb.

Recent, ucrainenii au jucat cu Legia Varşovia, iar Mircea Lucescu speră ca stadionul din Ardeal să se umple, aşa cum s-a întâmplat la ultima partidă, cu Galatasaray, pe care Dinamo Kiev a învins-o cu 3-1. 

"Un meci aşa cum l-am numit înainte de-al juca, un meci pentru pace. A fost destul de multă lume, o atmosferă foarte bună. Excelent aş putea spune. Nu contează atât de mult nici prezenţa, nici încasările, care sunt umanitare şi merg la organizaţii care se ocupă de acest lucru, ci faptul că ucrainenii şi Dianmo Kiev încearcă să atragă atenţia permanent că dincolo sunt nişte  probleme destul de grave şi destul de greu de controlat. Ne facem acest joc ca lumea să nu uite ce se întâmplă acolo, pentru că există riscul să consideri că totul e normal. Joacă pentru că sunt profesionişti, pentru că sunt bine pregătiţi, pentru că asta ştiu să facă.

Dinamo Kiev este o echipa bună. Chiar dacă sunt mulţi jucători tineri, cam ştiu ce au de făcut. De aia şi facem jocuri, că fără astea nu se poate. Pentru unul ca mine, cu atâţia ani de activitate e greu, să trăieşti fără astfel de jocuri, fără competiţie... Competiţiile sunt, până la urmă, esenţa vieţii noastre profesioniste", a anunţat "Il Luce" la revenirea în România. 

După anularea amicalului cu FCSB, din cauza declaraţiei controversate oferite de Gigi Becali, Mircea Lucescu a făcut o declaraţie surprinzătoare. După ce a spus aşteptările pe care le are de la partida cu CFR Cluj, el a transmis că meciul cu FCSB "o să fie". 

"Jucăm şi cu CFR-ul, sper în aceeaşi atmosferă. Aştept Clujul să fie... Stadionul să fie plin sau aproape plin, ţinând cont că nici preţurile nu  sunt la nivelul meciurilor oficiale. (n.r. - despre amicalul cu FCSB) O să fie", a mai spus antrenorul român al campioanei Ucrainei. 

Afla mai multe despre: cfr cluj dinamo kievfcsbmircea lucescufcsb mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare