Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

An istoric pentru Juventus Torino. Nicio altă echipă din Europa nu a reuşit asta în 2018

An istoric pentru Juventus Torino. Nicio altă echipă din Europa nu a reuşit asta în 2018

Juventus

Comentarii

Au câştigat titlul în Italia, l-au transferat pe Cristiano Ronaldo şi au bifat un 2018 de excepţie. Italienii de la Juventus au reuşit în anul pe care ne pregătim să-l încheiem o performanţă istorică.

Juventus Torino este performera anului 2018. Gruparea pregătită de Max Allegri a adunat cele mai multe puncte în acest an dintre toate echipele din primele 5 campionate puternice ale Europei. Torinezii au strâns 101 puncte în 2018, cu 11 mai multe decât Paris Saint Germain şi cu 13 mai multe decât Manchester City.

În Top 10, FC Barcelona ocupă locul 7, iar Real Madrid e ultima cu 74 de puncte.

Juventus este campioana Italiei şi domină autoritar şi actuala ediţie de campionat din Serie A. După ce l-au transferat pe Cristiano Ronaldo, piemontezii au bifat cel mai bun debut de sezon din istoria clubului, dar şi din istoria campionatului italian. Juve are 17 victorii în primele 19 etape din Serie A şi nicio înfrângere şi a pus deja 9 puncte peste ocupanta locului 2, Napoli.

Portughezul transferat pentru 115 milioane de euro de la Real Madrid a încheiat 2018 ca golgheter al Italiei cu 14 reuşite.

Afla mai multe despre: juventus torinocristiano ronaldoserie a 

viewscnt
Articole similare