Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ana Bogdan, după victoria României cu Ungaria din BJK Cup: "Sunt foarte fericită, e un sentiment de euforie. Este o onoare pentru noi să reprezentăm ţara"

Ana Bogdan, după victoria României cu Ungaria din BJK Cup: "Sunt foarte fericită, e un sentiment de euforie. Este o onoare pentru noi să reprezentăm ţara"

Tenis

Comentarii

Jucătoarea de tenis Ana Bogdan a declarat, sâmbătă, la Oradea, după victoria din meciul cu Panna Udvardy, care a dus scorul întâlnirii România-Ungaria la 3-0, că este extrem de fericită şi că este bucuroasă că poate să reprezinte ţara.

"Sunt foarte fericită, e un sentiment de euforie, vă mulţumesc din suflet pentru susţinere. Mi-am încheiat sezonul cu o mare victorie, nu doar a mea, ci a echipei. Este o onoare pentru noi să jucăm în această echipă, să reprezentăm ţara şi abia aştept meciurile de anul viitor", a spus Ana Bogdan la finalul meciului. 

Echipa feminină de tenis a României conduce Ungaria, scor 3-0, şi a acces în faza următoare a Billie Jean King Cup, după victoria Anei Bogdan în meciul cu Panna Udvardy, scor 6-0, 6-2. Întâlnirea România-Ungaria are loc la Oradea şi contează pentru play-off-ul competiţiei.

Vineri s-au înregistrat rezultatele:

Ana Bogdan - Dalma Galfi 6-1, 6-4

Jaqueline Cristian - Anna Bondar 6-2, 4-6, 7-6 (3)

Sâmbătă ar mai fi trebuit să se dispute şi meciul de simplu dintre Jaqueline Cristian - Dalma Galfi, dar având în vedere că România este deja câştigătoare va avea loc doar partida de dublu: Monica Niculescu/Anca Alexia Todoni – Reka-Luca Jani/Panna Udvardy.

Câştigătoarea play-off-ului va evolua în calificările din 2023 pentru turneul final, iar învinsa va evolua în Grupa I.

 

Afla mai multe despre: ana bogdan 

viewscnt
Articole similare