You are here:

Analiză genială făcută de Panduru despre Florinel Coman: „Tu ai 20 de ani, iar taică-tu joacă fotbal şi te uiţi la el de pe bancă”

Analiză genială făcută de Panduru despre Florinel Coman: „Tu ai 20 de ani, iar taică-tu joacă fotbal şi te uiţi la el de pe bancă”

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru, expert Telekom Sport, nu este convins încă de potenţialul lui Florinel Coman, în ciuda celor două goluri înscrise în remiza 3-3 dintre FCSB şi Dinamo.

„Avea nevoie de golurile astea, dar acum are nevoie şi de continuitate. Nu e de ajuns să dai goluri azi şi mâine să nu mai joci. El trebuie să-şi pună un semn de întrebare, să fac altfel: De ce nu joc? De ce sunt rezervă şi rezerva cui sunt? Sunt rezerva unui jucător de 38 de ani care ar putea să-mi fie tată. Tu ai 20 de ani, taică-tu joacă fotbal şi tu te uiţi la el de pe bancă. Asta e problema la tine” - a spus Basarab Panduru la Telekom Sport. 

Panduru face referire la Filipe Teixeira, veteranul din lotul lui Nicolae Dică. Portughezul şi-a prelungit contractul cu FCSB pe 6 luni în această vară, iar dacă echipa se va califica în grupele Europa League, atunci înţelegerea sa se va extinde automat cu încă 6 luni. 

FCSB a încheiat la egalitate, pe Arena Naţională, scor 3-3 (1-1), cu Dinamo, în derby-ul etapei a doua a Ligii I. Florinel Coman a marcat de două ori pentru FCSB.

Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89.

Afla mai multe despre: basarab panduruflorinel comanliga 1 

viewscnt
Articole similare