You are here:

Analiza Rapidului în direct. MM Stoica i-a ”urmărit” în perioada de pregătire: ”Au schimbat sistemul”. Cine e noul căpitan

Analiza Rapidului în direct. MM Stoica i-a ”urmărit” în perioada de pregătire: ”Au schimbat sistemul”. Cine e noul căpitan

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti s-a pregătit intens pentru sezonul viitor al SuperLigii (care va începe vineri, 12 iulie).

MM Stoica şi-a ”studiat” adversarii: ”Rapid joacă 3-5-2”

Neil Lennon a fost prezentat oficial la Rapid pe 21 mai, iar de atunci au început mişcările de trupe în Giuleşti. Formaţia patronată de Dan Şucu a punctat la capitolul noilor veniţi, dar şi plecările au fost numeroase.

Iulian Cristea, Funsho Bamgboye, Ermal Krasniqi şi  Alexandru Albu sunt cele mai importante nume care au părăsit clubul alb-vişiniu în această vară, însă Neil Lennon a dat de înţeles că Rapid continuă campania de transferuri pentru a suplini poziţiile compartimentele subţiri din lot.

De asemenea, noul antrenor a încercat, în perioada de pregătire, să schimbe sistemul. Mişcare remarcată şi de MM Stoica, care a urmărit două partide amicale jucate de cei de la Rapid. 

MM Stoica: ”Am văzut 2 meciuri, în amândouă au jucat 3-5-2, să îi facă loc lui Burmaz lângă Rrhamani, care să vedem dacă pleacă sau nu. Oricum dacă vine slovacul poate să joace mereu cu 2 atacanţi. Kait am vazut ca a avut mereu banderola deci probabil că o sa fie ridicat in grad. A fost accidentat dar e un jucător bun. După Oaida, Kait si Papeau sau Petrila.

Şi am văzut Rrahamani şi Hasani, Rrahmani şi Burzam. Borza la stânga sau Mico, dar trebuie să joace un U21. Iacob, punct fix fundaş central stânga. Slovacul, fundaş central. Petrila mi s-a parut mereu de marginea terenului sau in 3-5-2, îl vedeam atacant”.

Basarab Panduru: E treaba fiecarui antrenor să vadă ce sistem are şi care se potriveşte mai bine. Îmi aduc aminte că şi Mutu a vrut să inceapă campionatul cu 3, dar a venit Bergodi si a schimbat în 4”.

În această vară, Rapid a făcut patru transferuri (Timotej Jambor, Filip Blazek, Cristi Manea şi Luka Gojkovic). 

Afla mai multe despre: rapidmm stoicasistem rapid 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul