adplus-dvertising
You are here:

Anamaria Prodan aruncă bomba. Vrea să preia o echipă de fotbal. Ce avere impresionantă are impresara. EXCLUSIV

Anamaria Prodan aruncă bomba. Vrea să preia o echipă de fotbal. Ce avere impresionantă are impresara. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Anamarian Prodan a arunca un zvon cum că ar plănui să preia o echipă de fotbal. Agentul de jucători a răspuns râzând, după ce a povestit că a fost întrebată despre situaţia lui Dinamo. Anamaria Prodan are acces la o avere totală de peste 50 de milioane de euro, potrivit propriilor declaraţii.

Anamaria Prodan a revenit în ţară, după ce în ultima lună a fost blocată în Dubai, alături de Laurenţiu Reghecampf, din cauza pandemiei de coronavirus. Însă agentul de jucători spune că a încercat să-şi conducă afacerile prin telefon. Printre altele, Anamaria Prodan susţine că a avut discuţii inclusiv cu oameni care au vrut să o preia pe Dinamo, dar situaţia incertă de acolo i-a alungat pe cei interesaţi:

”(Te-a întrebat cineva vreodată de Dinamo?) Da, am vorbit de foarte multe ori pentru Dinamo, numai că, de fiecare dată când apare în presă că Dinamo gata e vândut, că vin spaniolii, că vin arabii sau turcii, e o mare problemă. Când toate lucrurile astea apar în străinătate, în toate ziarele de sport, că vezi, Doamne!, s-au certat, nu s-a vândut, fiecare declară altceva, e o problemă. Şi atunci, nimeni nu se bagă”, a declarat Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Anamaria Prodan se gândeşte să preia o echipă de fotbal

În contextul discuţiei despre vânzarea lui Dinamo, Anamaria Prodan a aruncat râzând informaţia că ar fi interesată să preia o echipă de fotbal: ”(Ce faci prima dată din punct de vedere profesional, acum, la revenirea în ţară?) Nu ştiu, mă gândesc să cumpăr un club de fotbal”, a mai spus Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

Anamaria Prodan se gândeşte să preia o echipă de fotbal. Ce avere are

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut un nume important în lumea impresariatului şi este în prezent printre cei mai activi agenţi de jucători din România. De-a lungul timpului, Anamaria Prodan a reuşit să strângă o avere consistentă din afacerile sale. La averea familiei a contribuit şi Laurenţiu Reghecampf, care a câştigat bani importanţi din contractele pe care le-a avut ca antrenor în fotbalul arab.

De asemenea, Anamaria Prodan a avut şi o moştenire importantă în posesia căreia a intrat după decesul mamei ei, fosta cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan. Întrebată cam la cât evaluează averea familiei, Anamaria Prodan a oferit cifre impresionante: ”Îţi dai seama că ştiu câţi bani am, că îi socotesc. Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane”.

viewscnt
Articole similare