Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan dă lovitură după lovitură la Hermannstadt. Scarlatache a ajuns şi el la Sibiu

Anamaria Prodan dă lovitură după lovitură la Hermannstadt. Scarlatache a ajuns şi el la Sibiu

Hermannstadt​

Comentarii

Liber de contract după despărţirea de FC Zira, din Azerbaijan, fundaşul central Adrian Scarlatache (33 de ani) a semnat un contract valabil pe doi ani cu Hermannstadt.

Adrian Scarlatache nu a mai jucat un meci oficial din 8 martie, atunci când a evoluat ultima dată pentru FC Zira, echipă care a terminat pe locul 5 în Azerbaijan. În Liga 1, fundaşul central a jucat ultima dată în sezonul 2015-2016, la Astra, atunci când giurgiuvenii au reuşit să câştige primul şi singurul titlu din istorie.

#FCH îşi `betonează` defensiva cu un fundaş de mare experienţă! Este vorba despre Adrian Scarlatache, un fundaş central în vârstă de 33 de ani, 1,84 m, cotat la suma de 200.000 euro pe site-urile de specialitate. Acesta mai poate juca în apărare pe ambele părţi laterale ale terenului şi are în palmares două campionate şi o cupă, câştigate în România (Dinamo Bucureşti & Astra Giurgiu), plus două cupe şi o super-cupă în Azerbaidjan. De asemenea, ,Scarla’ are 6 selecţii în Echipa Naţională de Tineret U21 a României, iar pe CV-ul său se regăsesc echipe ca Dinamo Bucureşti, Pandurii Tg.Jiu, Jiul Petroşani, C.S. Mioveni, C.S. Otopeni, Lankaran, Astra Giurgiu, Inter Baku, Zira FC, Keshla. Adrian Scarlatache vine la #FCH din postura de jucător liber de contract.

Îi dorim mult succes şi multe realizări lui Scarla în tricoul echipei noastre!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

Afla mai multe despre: hermannstadtscarlatache 

viewscnt
Articole similare