adplus-dvertising
You are here:

Anamaria Prodan, exclusă din transferul lui Dennis Man. Cum a reacţionat soţia lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan, exclusă din transferul lui Dennis Man. Cum a reacţionat soţia lui Laurenţiu Reghecampf

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan a fost exclusă din transferul lui Dennis Man la Parma. Gigi Becali susţine că are deja o înţelegere cu patronul echipei din Serie A şi că mutarea se va face prin vărul său, Giovanni Becali.

Anamaria Prodan exclusă din transferul lui Dennis Man

Gigi Becali a menţionat faptul că transferul lui Dennis Man va avea loc prin intermediul lui Giovanni Becali şi că există deja o înţelegere între patronul celor de la FCSB şi cei de la Parma. Acest lucru face ca Anamaria Prodan să fie exclusă din schemă, cu toate că ea este cea care l-ar fi adus pe Man la roş-albaştrii şi tot ea ar fi cea care ar fi trebuit să se ocupe de plecarea lui Dennis la echipa din Serie A.

Pentru cei de la as.ro, Anamaria Prodan a declarat mai multe detalii cu privire la acest transfer, printre care un aspect important a fost acela că soţia lui Reghe este cea care l-a prezentat pe Man la Parma, în urmă cu 7 luni.

"De 6 luni eu şi partenerii mei din Italia muncim din greu pentru acest transfer. De-a lungul timpului, i-am prezentat lui Gigi Becali fiecare ofertă care a venit pentru Dennis Man şi Florinel Coman! Mici sau mari, mi-am făcut datoria, i-am adus şi i-am prezentat.

"Astăzi am aflat şi din ziare că proprietarul FCSB vorbeşte şi cu Giovanni. Repet, eu nu ştiam. Am ţinut non-stop legătura cu proprietarul FCSB. L-am informat despre fiecare mişcare, despre fiecare club. Nu vreau să ştiu când a apărut Giovanni în ecuaţie sau de ce. Nu-mi pasă.

"Am fost foarte corect în afacerea mea şi voi rămâne aşa. Nu păcălesc şi nu mint pe nimeni. Familia jucătorului şi jucătorul au ştiut din primul moment al fiecărei oferte şi discuţii. Am înţeles de la şef că Giovanni i-a dat numărul de telefon al proprietarului Parmei şi l-a sunat. Mă bucur că au vorbit şi au obţinut cât a vrut el.
Nu am vorbit despre nicio ofertă pe care am făcut-o. Asta a fost întotdeauna afacerea cu Gigi Becali. Ca să nu mai vorbim de oferte. Am ţinut-o. Repet, mai am aceeaşi admiraţie pentru Gigi Becali şi consider că am fost super profesionist în ceea ce am făcut.

"Timp de 7 luni l-am prezentat pe Dennis la Parma. Am întârziat puţin negocierile pentru că antrenorul s-a schimbat. Acum două zile am trimis oficial oferta oficială clubului FCSB. Am vorbit cu proprietarul, mi-a spus că vrea 15 milioane de euro. Negociam, când am înţeles de la Parma că Giovanni Becali a sunat că face transferul de acum înainte.

"Asta şi nimic mai mult. De aici, povestea continuă probabil. Nu pentru mine. Ştiu ce am făcut şi sunt foarte mândru de asta. Atât familia jucătorului, cât şi eu ştiu cât de mult s-a făcut la acest transfer", a declarat Anamaria Prodan pentru as.ro.

Giovanni Becali a mărturisit pentru Telekom Sport, faptul că cei de la Parma l-au întrebat pe el de Dennis Man, atunci când a realizat transferul lui Mihăilă la echipa din Serie A.

"Când ai mei l-au dus pe Mihăilă de la Craiova, au fost întrebaţi de Man. Le-am zis că o să le dăm un răspuns, să vedem despre ce e vorba. Nu au mai revenit, dar prin luna decembrie am fost rechemat de cei de la Parma, chiar de vicepreşedinte, de director sportiv, şi m-au întrebat care e preţul lui Man", a mărturisit Giovanni Becali, într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport.

Dennis Man este ca şi transferat la Parma

Transferul lui Dennis Man la Parma este o chestiune de ore. Presa din Italia a publicat oferta pe care a făcut-o Parma pentru Dennis Man şi care îi îndeplineşte criteriile lui Gigi Becali. În cursul zilei de astăzi ar urma să fie puse la punct ultimele detalii şi apoi jucătorul ar urma să plece spre Italia, pentru vizita medicală şi pentru a semna contractul.

Gigi Becali ar urma să primească 12 milioane de euro pe Dennis Man, ulterior, la această sumă se vor mai adăuga câte 1.5 milioane de euro, o dată în cazul în care Man va marca 10 goluri în doi ani la Parma şi încă o dată atunci când jucătorul va aduna 15 selecţii pentru naţională, în cei 5 ani de contract.

În total Gigi Becal va putea primi cele 15 milioane de euro, pe care şi le-a dorit de la început pentru Dennis Man, a cărui valoare pe transfermarkt este de 6.5 milioane de euro.

viewscnt
Articole similare