Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan i-a făcut reclamă unui fotbalist de la FCSB: ”E mai bun decât Dennis Man”

Anamaria Prodan i-a făcut reclamă unui fotbalist de la FCSB: ”E mai bun decât Dennis Man”

FCSB

Comentarii

Anamaria Prodan l-a prezentat pe Ianis Stoica în presa din Italia. Cunoscutul agent îl recomandă ca fiind mai bun decât Dennis Man!

Anamaria Prodan i-a făcut reclamă unui fotbalist de la FCSB: ”E mai bun decât Dennis Man”

Anamaria Prodan a anunţat că următorul fotbalist de la FCSB care poate face pasul în străinătate este fundaşul central Ianis Stoica, care ar fi deja urmărit de mai multe cluburi din Italia.

În opinia Anamariei, Stoica este peste nivelul lui Dennis Man, fostul său jucător care a fost transferat la Parma.

„Ianis Stoica este un tânăr jucător care va ajunge departe, e mai bun decât Dennis Man”, a declarat cunoscutul impresar, conform tuttomercatoweb.com.

  • 5 goluri a marcat Ianis Stoica în cele 13 partide jucate în tricoul echipei FCSB

Anamaria Prodan îl impresariază pe fiul lui Pompiliu Stoica. Ianis a fost păstrat în lotul FCSB-ului, după ce în precedenţii ani a tot fost trimit în împrumut la diverse echipe din Liga a doua. 

  • 450 de mii de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Ianis Stoica a fost curtat de Bologna

Recent a ieşit în presă că fotbalistul lui FCSB a fost curtat de Bologna, formaţie importantă din Serie A. Avocatul sportiv Cristian Cernodolea a dezvăluit la GSP Live că roş-albaştrii au refuzat propunerea italienilor.

„Înainte să dea gol de UTA, am avut o ofertă de împrumut de la o echipă de Serie A, împrumut cu opţiune de cumpărare la sfârşitul primului an cu 1,5 milioane de euro. Este vorba despre Bologna. Nu s-a concretizat, cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul. Unul dintre scouterii cu care lucrez l-a văzut înainte să ajungă la prima echipă a lui FCSB. Poate face pasul la o echipă mare. 

Dacă îşi va continua creşterea, cred că va avea o şansă să se transfere. Ascensiunea lui nu e întâmplătoare”, a declarat Cernodolea pentru gsp.ro.

 

Afla mai multe despre: fcsbianis stoica 

viewscnt
Articole similare