adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan îi face praf pe fraţii Becali în presa din Polonia: ”Oameni fără şcoală, bătrâni, care au făcut închisoare”

Anamaria Prodan îi face praf pe fraţii Becali în presa din Polonia: ”Oameni fără şcoală, bătrâni, care au făcut închisoare”galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Anamaria Prodan i-a făcut praf pe fraţii Giovanni şi Victor Becali, după ce aceştia au intermediat transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, deşi jucătorul avea cu ea contract de reprezentare.

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma a format o prăpastie şi mai mare între fraţii Becali şi Anamaria Prodan, care oricum nu erau în cele mai bune relaţii.

Atunci, Giovanni şi Victor Becali au primit acceptul patronului FCSB să intermedieze transferul lui Dennis Man la Parma.

A fost un adevărat scandal atunci, deoarece Dennis Man avea contract de reprezentare cu Anamaria Prodan. La mai bine de jumătate de an distanţă, Anamaria Prodan îi face praf pe fraţii Giovanni şi Victor Becali, într-un interviu acordat presei din Polonia.

Anamaria Prodan îi face praf pe fraţii Becali în presa din Polonia

În iarnă, când a venit oferta pentru Dennis Man, Gigi Becali a decis să o scoată din afacere pe Anamaria Prodan, agentul jucătorului. Patronul FCSB a decis ca transferul să fie făcut de verii săi, Giovanni şi Victor Becali.

Cei doi aveau deja o relaţie bună cu şefii Parmei, după ce tot ei au intermediat şi tranzacţia pentru Valentin Mihăilă. Decizia lui Gigi Becali a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, care s-a lansat într-un potop de acuzaţii şi jigniri.

Între timp, apele s-au liniştit, dar acel moment a rămas o rană deschisă pentru Anamaria Prodan. Acum, într-un interviu pentru publicaţia poloneză transfery.info, Anamaria Prodan îi face praf pe fraţii Giovanni şi Victor Becali:

”Tot ce ştiu estă că oamenii la care te referi sunt oameni fără şcoală, bătrâni, care au fost în închisoare pentru spălare de bani. Nu mai suport acest tip de insinuare.

De la început până la sfârşit, transferul lui Man a fost făcut cu mintea mea. Are contract cu mine şi în prezent.

Este adevărat că este primul jucător pentru care am fost dată în judecată. El însuşi s-a speriat puţin şi nu a controlat faptul că unele lucruri s-au întors cu capul în jos, când alţi impresari s-au aruncat pe o bucată gustoasă.

Nu schimbă faptul că a avut şi are contract cu mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru transfery.info.

viewscnt
Articole similare