Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan îl duce pe Stanciu în campionatul puternic al Europei şi ia şi doi fotbalişti de la FCSB! Anunţul făcut de impresară

Anamaria Prodan îl duce pe Stanciu în campionatul puternic al Europei şi ia şi doi fotbalişti de la FCSB! Anunţul făcut de impresară

Transferuri

Comentarii

Anamaria Prodan a acordat un interviu în presa italiană, în care a anunţat că este în discuţii să îi transfere pe Nicuşor Stanciu şi doi fotbalişti ai FCSB-ului în Italia.

Deşi este în mijlocul unui divorţ complicat şi foarte mediatizat, Anamaria Prodan nu se opreşte din muncă şi se zbate să obţină mutări importante pentru clienţii săi.

După ce a contribuit la plecarea lui Dennis Man la Parma, impresara mai pregăteşte trei lovituri în Italia, transferurile lui Nicuşor Stanciu, Ianis Stoica şi Iulian Cristea.

Anamaria Prodan a acordat un interviu pentru tuttomercatoweb.com, în care a dezvăluit că pregăteşte mutări în Italia pentru cei trei jucători.

Despre transferul lui Nicuşor Stanciu în iarnă s-a mai vorbit, cu impresara sa anunţând că va pleca în urmă cu câteva spătămâni, însă informaţiile despre transferurile lui Stoica şi Cristea erau necunoscute anterior.

Despre plecarea ”perlei” de doar 18 ani din atacul FCSB-ului s-a mai vorbit, la Galata, însă posibilitatea de a juca în Italia este evident mai atrăgătoarea pentru ”tricolorul” mic.

Anamaria Prodan îl duce pe Stanciu în campionatul puternic al Europei şi ia şi doi fotbalişti de la FCSB!

”(n.r. ai fost impresara lui Dennis Man înainte ca acesta să se transfere la Parma) L-am crescut de mic, ca pe fiul meu, ducându-l de la o echipă mică din a doua divizie a României la Steaua (n.r. FCSB), o echipă unde se pot remarca jucătorii tineri.

Însă Dennis nu a avut un caracter puternic, era prea copilăros. Am negociat cu Parma, iar apoi am dus oferta la conducerea Stelei (n.r. FCSB-ului).

Dar, în România, fotbalul este condus de anumiţi oameni şi trebuie să faci ce spun ei. Am fost luată peste picior de Gigi şi Giovanni Becali, care au profitat de absenţa mea, cauzată de probleme în familie, pentru a nu mă implica (n.r. în transferul lui Man).

(n.r. care sunt următoarele talente pe care o să le aduci în Italia?) Nicolae Stanicu, de la Slavia Praga, şi Ianis Stoica, un tânăr care va ajunge la cel mai înalt nivel, mai promiţător ca Dennis Man.

Mai este şi Cristea, de la Steaua (n.r. FCSB), care a fost deja urmărit de câteva cluburi italiene”, a declarat Anamaria Prodan, pentru tuttomercatoweb.com.

Afla mai multe despre: nicuşor stanicuiulian cristeaianis stoica 

viewscnt
Articole similare