Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan îl plasează pe Andrei Vlad peste Coman şi Man: ”E cel mai bun produs tânăr al României”

Anamaria Prodan îl plasează pe Andrei Vlad peste Coman şi Man: ”E cel mai bun produs tânăr al României”

Fotbal intern

Comentarii

Anamaria Prodan este de părere că Andrei Vlad nu va fi trecut pe linie moartă de către Gigi Becali. Impresara îl vede pe tânărul portar al FCSB peste Coman sau Man!

"Este mult spus că şi-a pierdut locul, toate cluburile îşi aduc pe aceeaşi poziţie mai mulţi jucători. Vlad este un portar foarte bun, poate cel mai bun produs tânăr al României. Este clar că la 18 ani, când aperi poarta Stelei, este o presiune în plus. Presiune pe care o pune şi patronul, pe care o pune antrenorul, pe care o pun fanii, e firesc.

Eu nu cred că şi-a pierdut vreo clipă poziţia la Steaua, cred ca este o bătaie acerbă pentru acest post. Bălgrădean vine după o perioadă în care nu a jucat, Edi nu a jucat nici el de foarte mult timp. E clar că unui portar tânăr şi de valoare pe care şi vrei să-l vinzi cu milioane, trebuie să-i dai şanse. E clar ca nu are nimeni răbdare la Steaua, dar când vine vorba de portari, mă uit şi la antrenorii mari, nu prea schimbă la 1-2 meciuri, după fiecare greşeală" a spus Anamaria Prodan la ProX.

Afla mai multe despre: anamaria prodanliga 1fcsb 

viewscnt
Articole similare