Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan negociază transferul în străinătate al unui fotbalist de la FCSB: ”Aşteptăm”

Anamaria Prodan negociază transferul în străinătate al unui fotbalist de la FCSB: ”Aşteptăm”

FCSB

Comentarii

20 de goluri în 50 de meciuri n-au fost suficiente pentru ca Andrea Compagno să-l convingă pe Gigi Becali că merită să fie titular la FCSB!

Compagno a refuzat ofertele venite pe numele său. Dezvăluirea făcută de Anamaria Prodan

Golgheterul echipei în sezonul trecut, Andrea Compagno nu mai este pe placul lui Gigi Becali, care vrea să scape cu orice preţ de atacantul italian. Ca atare, este gata să accepte un preţ foarte mic doar pentru plecarea vârfului de atac căutat de mai multe echipe.

  • Gigi Becali l-a cumpărat pentru 1.500.000 de euro, de la FCU Craiova, în vara lui 2022, iar la un an şi jumătate distanţă este gata să-l cedeze pentru o sumă de 10 ori mai mică.

Anamaria Prodan a vorbit despre situaţia atacantului de la FCSB şi a dezvăluit că acesta a refuzat toate ofertele primite!

”Ce te face să crezi că nu i-am propus foarte multe oferte până acum (n.r. lui Andrea Compagno)? Au fost foarte multe oferte! Deocamdată le-a respins pe toate. Aşteptăm„, a declarat Anamaria Prodan.

  • 2,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Andre Compagno în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

În acest sezon, FCSB îi dă pe primii doi marcatori ai Superligii. Darius Olaru conduce clasamentul golgheterilor, cu 14 goluri, în timp ce Florinel Coman îl urmează, cu 10 reuşite. 

Ultimele veşti din procesul Anamaria Prodan vs. Dennis Man

În 2022, Anamaria Prodan (50 de ani) a câştigat, în primă instanţă, procesul cu Dennis Man (25 de ani), pe care l-a dat în judecată pentru că a ”rupt” contractul cu ea şi s-a transferat la Parma cu implicarea firmei de impresariat consiliată de firma fraţilor Becali.

Fostul fotbalist de la FCSB a pierdut procesul cu Anamaria Prodan şi a fost obligat de instanţă să-i plătească fostei sale impresare suma de 350.000 de euro.

Afla mai multe despre: anamaria prodanandrea compagnofcsb 

viewscnt
Articole similare