You are here:

Anamaria Prodan nu s-a putut abţine şi l-a sunat pe Marica după ce a văzut filmuleţul devenit viral. Ce i-a cerut

Anamaria Prodan nu s-a putut abţine şi l-a sunat pe Marica după ce a văzut filmuleţul devenit viral. Ce i-a cerut

Fotbal intern

Comentarii

Anamaria Prodan (47 de ani) a intervenit în subiectul momentului în fotbalul românesc.

"Cred că în viaţa privată a cuiva nimeni nu are dreptul să se bage. Nimeni nu ştie ce relaţie are Ana cu soţul, dacă au luat o pauză. Eu nu pot să fiu de acord cu aşa ceva, să se dea pe post. Eu am trăit o experienţă care mi-a făcut rău între ghilimele, pentru că am ştiut să gestionez şi eu şi familia mea.

În general, femeia este blamată. Ciprian trebuie să rămână un idol. Cred că ar trebui să vorbim despre ce se întâmplă în România, ce se întâmplă cu economia, nu despre ce a făcut un om în viaţa lui privată. Este un fotbalist care a făcut istorie pentru România, cred că viaţa lui privată este doar a lui şi a familiei lui. Este o răutate împinsă la extrem să faci o telenovelă din această răutate", a declarat Anamaria Prodan, la Pro-X.

Anamaria Prodan, sfat pentru Ciprian Marica

Impresarul a dezvăluit că i-a oferit un sfat prietenesc lui Ciprian Marica. Anamaria Prodan i-a cerut fostului internaţional să ia atitudine în faţa presei.

"Eu l-am sfătuit să spună exact asta: <<care este treaba voastră, nu aveţi subiecte, v-aţi plictisit în pandemie? Este doar problema mea şi a familiei mele!>>", a adăugat Anamaria Prodan.

Ciprian Marica, implicat într-un scandal imens

Miercuri, 29 aprilie, în mediul online a apărut un clip cu incidentul petrecut anul trecut într-o cameră de hotel din luxosul Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Se pare că Florin Muntean Junior a primit câteva indicii în privinţa infidelităţii soţiei sale Ana şi, ajuns în faţa camerei de hotel, a fost întâmpinat de Ciprian Marica.

Fostul atacant a insistat atunci să discute departe de camera video, dar nu a reuşit să-l convingă pe Florin Muntean. După câteva minute, Ana şi-a făcut apariţia şi a fost mustrată de soţul înşelat. Ana Muntean şi Florin Muntean Junior sunt căsătoriţi şi au doi copii.

Afla mai multe despre: marica 

viewscnt
Articole similare