Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au ajuns la secţia de Poliţie! Cei doi s-au luat la bătaie: ”Mi-a fost milă să-l calc în picioare!” Poliţia a deschis două dosare penale

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au ajuns la secţia de Poliţie! Cei doi s-au luat la bătaie: ”Mi-a fost milă să-l calc în picioare!” Poliţia a deschis două dosare penale

Diverse

Comentarii

Vineri, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au fost implicaţi într-un scandal.

Cei doi foşti soţi au fost implicaţi vineri într-un scandal violent. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au ajuns la secţia Poliţiei din Snagov, după ce foştii soţi au intrat într-un conflict în cursul după-amiezii.

Potrivit surselor GSP, la audieri Anamaria Prodan le-a spus poliţiştilor că Reghecampf ar fi tras-o de păr şi că: ”Mi-a fost milă să-l calc în picioare”. De asemenea, impresara susţine că şoferul ar fi fost martor la scenă. 

La aproximativ două ore de la scandal, Poliţia Snagov a emis un comunicat în care a clarificat conflictul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. Pe numele celor doi au fost deschise două dosare penale. 

”Mi-a fost milă să-l calc în picioare!”

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât şi femeii respective. În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.

În acelaşi timp, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare”, se arată în comunicatul emis vineri seara. 

Afla mai multe despre: anamria prodan-laurenţiu reghecampf-scandal 

viewscnt
Articole similare