Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anas Tahiri, primele cuvinte în tricoul lui CFR Cluj: „Ştiam de dinainte de echipa asta. Toată lumea ştie”

Anas Tahiri, primele cuvinte în tricoul lui CFR Cluj: „Ştiam de dinainte de echipa asta. Toată lumea ştie”

Superliga

Comentarii

Anas Tahiri, fost jucător al lui RKC Waalwijk, a semnat cu CFR Cluj.

Formaţia condusă acum de Marius Şumudică a efectuat un nou transfer, de această dată din prima ligă olandeză. Anas Tahiri este numele celui mai nou recrut al ardelenilor, belgianul de 26 de ani semnând cu campioana României de la RKC Waalwijk.

Primele cuvinte în tricoul lui CFR:

”Sunt foarte fericit să fiu aici. Sper că va urma un sezon foarte bun pentru noi. Ştiam deja despre CFR Cluj, dacă te uiţi la fotbal, n-ai cum să nu ştii despre CFR Cluj. Toată lumea ştie că CFR e o echipă mare, aşa că mă bucur să fiu aici.

Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League. Pentru mine, îmi doresc să joc cât mai mult posibil, să am evoluţii bune”, a declarat Anas Tahiri, pentru site-ul oficial al clubului din Gruia.

 ”Cred că sunt un jucător tehnic, îmi place să joc combinativ, îmi place să dau ultima pasă. Asta sper să aduc şi la CFR Cluj”, a fost auto-portretul pe care Tahiri şi l-a făcut.

  •  650.000 de euro este cota mijlocaşului conform site-ului oficial Transfermarkt.com

Tahiri ajunge în România după ce şi-a salvat echipa la limită de la retrogradare. Waalwijk a terminat sezonul pe primul loc de deasupra poziţiei ce duce la barajul de retrogradare, la egalitate de puncte cu ocupanta acesteia, FC Emmen, 30.

Înainte să ajungă la CFR Cluj, Anas Tahiri a mai jucat la Lierse, în Belgia, şi RKC Waalwijk.

Afla mai multe despre: cfr clujanas tahiri 

viewscnt
Articole similare