Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti a anunţat că Benzema va fi titular contra lui Şahtior Doneţk: ”E clar că va începe jocul!”

Ancelotti a anunţat că Benzema va fi titular contra lui Şahtior Doneţk: ”E clar că va începe jocul!”

Real Madrid

Comentarii

Absent din cauza unei accidentări la coapsă la victoria echipei Real Madrid la Getafe sâmbătă în La Liga (1-0), Karim Benzema va fi titular la meciul cu Şahtior din Liga Campionilor.

Benzema va fi titular la meciul cu Şahtior, anunţă Ancelotti

”Când jucăm la fiecare trei zile, provocarea este să evaluăm starea jucătorilor, să vedem dacă sunt obosiţi. Vini este unul dintre jucătorii pe care trebuie să-i evaluez, pentru că a jucat toate meciurile până acum, a jucat sâmbătă seara (victorie 1-0 la Getafe în La Liga),. Şi Karim e bine, e clar că va începe jocul, la fel ca Mendy şi Kroos”, a declarat Ancelotti.

Real Madrid evoluează, marţi, de la ora 22.00, cu Şahtior, în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor.

"Acord". Benzema semnează până în 2024! Îi expiră contractul cu Real Madrid

Karim Benzema (34 de ani) va semna un nou contract cu Real Madrid, până în 2024. Clubul e gata "să completeze înţelegerea" pentru prelungirea contractului lui Benzema, cel mai important fotbalist de pe "Santiago Bernabeu".

Real Madrid şi Karim Benzema au bătut palma pentru prelungirea contractului. Atacantul e gata să semneze o nouă înţelegere pe "Santiago Bernabeu", valabilă până în 2024. Florentino Perez şi antrenorul Carlo Ancelotti sunt extrem de mulţumiţi de prestaţiile francezului, care va rămâne la Real cel puţin până în 2024.

Actuala înţelegere dintre Real Madrid şi Karim Benzema va expira în vara lui 2023, dar părţile au ajuns la un acord pentru prelungirea şederii francezului pe "Santiago Bernabeu". Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Real Madrid e pregătită "să completeze înţelegerea" pentru ca Benzema să semneze noul contract.

Benzema urmează să-şi pună semnătura pe un contract până în 2024 cu Real Madrid. "Realul se aşteaptă ca Benzema să câştige Balonul de Aur, astfel că vrea să celebreze anul său incredibil cu un nou contract pentru el", anunţă Fabrizio Romano.

Karim Beznema se află la Real Madrid din 2009, când a sosit pe "Santiago Bernabeu" odată cu Cristiano Ronaldo sau Kaka, şi este căpitanul echipei în prezent. Atacantul francez a acumulat 612 partide, 327 de goluri şi 160 de pase de gol în perioada petrecută la clubul blanco.

Afla mai multe despre: real madrid-ancelotti-benzema 

viewscnt
Articole similare