You are here:

Ancelotti a răsfuflat uşurat după un nou trofeu câştigat cu Real Madrid: "E o onoare". Cum a comparat lotul de acum cu cel din 2014

Ancelotti a răsfuflat uşurat după un nou trofeu câştigat cu Real Madrid: "E o onoare". Cum a comparat lotul de acum cu cel din 2014

Real Madrid

Comentarii

Italianul Carlo Ancelotti a declarat că este ''o onoare şi un privilegiu'' să o antreneze pe Real Madrid, echipă cu care a cucerit al 14-lea trofeu, Supercupa Europei, miercuri seară, la Varşovia, după victoria cu 2-0 în faţa Atalantei.

"Sunt foarte fericit. Este o onoare, e un privilegiu pentru mine să antrenez această echipă. Lucrurile au mers bine şi de această dată. Meciul a fost dificil în prima repriză, pentru că Atalanta ne-a pus probleme, a fost foarte puternică în dueluri. Când jocul s-a deschis puţin, s-a văzut calitatea diferită pe care o avem. Nu a fost un meci uşor, Atalanta a jucat foarte bine, din punctul meu de vedere" , a spus Ancelotti la conferinţa de presă susţinută la finalul meciului.

Referitor la debutul francezului Kylian Mbappe, tehnicianul a precizat: ''Are o calitate enormă. A lucrat bine, a combinat, a lucrat la nivel defensiv ca şi ceilalţi. Vini, Bellingham, Rodrygo au contribuit şi ei foarte mult... Echipa a avut o evoluţie foarte bună în repriza secundă".

În ceea ce priveşte comparaţia cu lotul pe care l-a avut la dispoziţie în 2014, antrenorul lui Real Madrid a remarcat: "Este foarte greu să faci comparaţii. În 2014, echipa a fost fantastică, cu Bale, Benzema, Ronaldo. Era un atac excepţional. Ceea ce nu se schimbă la acest club este calitatea echipei. Am avut-o în 2014 şi o avem în 2024, după zece ani".

Real Madrid a devenit prima echipă care a reuşit să câştige de şase ori Supercupa Europei, după ce s-a impus cu 2-0 în meciul cu Atalanta Bergamo, graţie golurilor uruguayanului Federico Valverde (59) şi francezului Kylian Mbappe (68).

Afla mai multe despre: ancelotti 

viewscnt
Articole similare