Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti, dezamăgit după înfrângerea surprinzătoare suferită de Real Madrid: "Se pare că am mai rămas o zi în plus în vacanţă"

Ancelotti, dezamăgit după înfrângerea surprinzătoare suferită de Real Madrid: "Se pare că am mai rămas o zi în plus în vacanţă"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a pierdut primul meci al anului, scor 0-1, în deplasarea de la Getafe, echipă care, înaintea partidei, se afla pe loc retrogradabil.

"Am fost un pic nervoşi, am pierdut multe mingi, multe dueluri, le-am oferit golul, cu o greşeală a unui jucător care de obicei străluceşte la aspectul defensiv (n.r. Eder Militao). Nu este mare lucru de spus despre acest meci, am rămas în vacanţă o zi în plus. Şi este posibil ca şi antrenorul să fi rămas o zi în plus.

Echipa nu a semănat cu cea de la finalul anului trecut. A fost mai puţin angajament, mai puţină concentrare. Ca o ironie a sorţii, sâmbătă, le spuneam jucătorilor că sunt mulţumit de ei la antrenamente, că îi găsesc în bună formă fizică. Nu am făcut un meci bun, asta este tot. Un egal ar fi fost poate mai corect, dar asta este. Privim înainte", a spus Carlo Ancelotti.

Gazdele au marcat unicul gol al întâlnirii prin turcul Enes Unal, care a profitat de o eroare a fundaşului brazilian Eder Militao şi l-a învins pe portarul Thibaut Courtois, în minutul 9.

Real Madrid, liderul clasamentului, a controlat jocul şi a avut numeroase ocazii de a marca, inclusiv o bară, fără să reuşească însă să restabilească egalitatea. "Galacticii" au un avans de opt puncte faţă de ocupanta locului secund din La Liga, Sevilla, însă andaluzii au şi două meciuri mai puţin disputate.

Afla mai multe despre: carlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare