Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti, după ce Parchetul din Madrid a cerut aproape cinci ani de închisoare pentru fraudă fiscală: „Sunt foarte calm în această privinţă!”

Ancelotti, după ce Parchetul din Madrid a cerut aproape cinci ani de închisoare pentru fraudă fiscală: „Sunt foarte calm în această privinţă!”

Real Madrid

Comentarii

Parchetul Provincial din Madrid a cerut patru ani şi nouă luni de închisoare pentru Carlo Ancelotti, acuzat de fraudă fiscală în valoare de peste un milion de euro în anii 2014 şi 2015.

Ancelotti, după ce Parchetul din Madrid a cerut aproape cinci ani de închisoare pentru fraudă fiscală: Sunt foarte calm în această privinţă

 Antrenorul echipei Real Madrid a afirmat că este calm, în aşteptarea procesului, a cărui dată nu se cunoaşte încă.

"Este o poveste veche, care sper să se rezolve în curând", a declarat antrenorul italian în vârstă de 64 de ani, miercuri seara, după remiza 1-1 cu RB Leipzig, care a dus Real Madrid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

"Nu am nicio problemă, sunt foarte calm în această privinţă. Singura mea problemă în acest moment este că echipa mea trebuie să joace mai bine", a spus Ancelotti.

Într-un comunicat, procuratura a precizat că "solicită patru ani şi nouă luni de închisoare" împotriva antrenorului, acuzat că a fraudat Fiscul spaniol cu peste un milion de euro în anii 2014 şi 2015.

Potrivit Marca, el nu şi-a declarat veniturile din drepturi de imagine.

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridspania 

viewscnt
Articole similare