You are here:

Ancelotti şi-a ieşit din minţi în vestiar după ce Real Madrid a fost răpusă de Lille: ”Am jucat doar 5 minute blestemate! Poţi pierde, dar nu aşa!”

Ancelotti şi-a ieşit din minţi în vestiar după ce Real Madrid a fost răpusă de Lille: ”Am jucat doar 5 minute blestemate! Poţi pierde, dar nu aşa!”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a suferit o dezamăgire în etapa a doua a Ligii Campionilor, fiind învinsă în deplasare de Lille cu 0-1. Performanţa modestă a „los Blancos” a permis echipei franceze să pună capăt unei serii impresionante de victorii.

Ancelotti, dezamăgit în vestiarul lui Real Madrid

Real Madrid a pierdut surprinzător la Lille, scor 0-1. Carlo Ancelotti, antrenorul echipei Real Madrid, a acceptat cu greu înfrângerea cu Lille şi s-a dezlănţuit în vestiar, unde a ridicat vocea la jucători.

Înainte de confruntarea cu gruparea franceză, Real Madrid se bucura de o serie impresionantă de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile (recordul istoric fiind de 40).

„Am jucat doar 5 minute blestemate tot meciul, nu puteţi face aşa ceva în Champions League", le-ar fi reproşat Don Carlo în spatele uşilor închise.

Ce a declarat Ancelotti după meci

„Adversarul a jucat mai bine şi a meritat să câştige. Ne-a fost greu să intrăm în joc la nivel de intensitate şi dueluri . Am fi putut egala, dar nu ar fi fost meritat. Trebuie să învăţăm din ceea ce sa întâmplat. Este clar ce avem de îmbunătăţit”, şi-a început Ancelotti analiza la conferinţa de presă.

„În prima repriză totul a mers destul de prost şi a fost greu să recuperăm mingea. Ne-a fost greu să generăm şi să creăm. Posesia a fost lentă şi cu puţine idei. Tristeţea mi-a provocat-o atitudinea echipei.

Jocurile se pot pierde, dar nu am un sentiment bun. Este ceea ce mă îngrijorează cel mai mult. Dar avem resurse pentru a învăţa. Trebuie să rezolvăm lucrurile repede pentru că avem un alt meci sâmbătă. Ca să fiu sincer, critica la adresa jocului de astăzi este corectă şi trebuie să o acceptăm”, a mai declarat antrenorul.

Afla mai multe despre: real madridlillecarlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare