Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anchetă a FIFA cu privire la prezenţa lui Salt Bae, chef şi proprietar de restaurante, la manifestările de bucurie de pe teren de după finala Cupei Mondiale!

Anchetă a FIFA cu privire la prezenţa lui Salt Bae, chef şi proprietar de restaurante, la manifestările de bucurie de pe teren de după finala Cupei Mondiale!

Cupa Mondială

Comentarii

FIFA a decis să ancheteze cum a fost posibil ca Salt Bae, chef şi proprietar de restaurante celebru, şi alte persoane au obţinut “acces nejustificat” pe teren după finala Cupei Mondiale de fotbal, în Qatar, informează bbc.com.

Turcul Salt Bae, al cărui nume adevărat este Nusret Gokce, a fost văzut pe teren ţinând trofeul, sărutându-l şi bucurându-se alături de jucătorii naţionalei Argentinei.

Conform regulamentelor FIFA, trofeul poate fi ţinut în mână de un grup “foarte select” de oameni, inclusiv de câştigătorii turneului, oficialii FIFA şi şefi de stat.

“După o analiză, FIFA a stabilit cum au obţinut unele persoane acces nejustificat pe teren după ceremonie de încheiere a competiţiei, pe stadionul Lusail, la 18 decembrie. Vor fi luate măsurile interne adecvate”, a precizat un purtător de cuvânt al FIFA.

Salt Bae este proprietarul unui lanţ de restaurante de lux. Printre starurile care au mâncat la restaurantele sale se numără Lionel Messi, Cristiano Ronakdo şi David Beckham.

În noiembrie, în timpul CM, Salt Bae a postat în social media un filmuleţ în care apare îmbrăţişându-l pe preşedintele FIFA, Gianni Infantino.  

 

Afla mai multe despre: salt bae 

viewscnt
Articole similare