Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno ar putea rata meciul cu Sepsi! Elias Charalambous recunoaşte: ”Are probleme”

Andrea Compagno ar putea rata meciul cu Sepsi! Elias Charalambous recunoaşte: ”Are probleme”

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, a declarat că Andrea Compango acuză nişte probleme la picior şi ar putea rata partida cu Sepsi.

Duelul dintre FCSB şi Sepsi este programat luni, 8 mai, de la ora 21:00, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Elias Charalambous: ”Vom vedea dacă Compagno poate juca”

Elias Charalambous a dezvăluit că Andrea Compagno acuză ceva dureri la picior şi se pune întrebarea dacă se merită forţarea sa la meciul cu Sepsi, ştiind că, apoi, FCSB-ul se va duela cu CFR Cluj şi Farul.

De asemenea, nu va fi apt de joc nici Malcom Edjouma, cel care nu s-a recuperat încă, după problemele musculare avute. Aşadar, sunt şanse mici să mai revină până la finalul sezonului.

Ştim că vom o întâlni o un adversar foarte bun. Are jucători de calitate şi talentaţi. Cu siguranţă nu va fi un meci uşor. Trebuie să fim concentraţi de la început până la final. Ştim că vom suferi, dar trebuie să dăm totul pentru a lua toate punctele.

Sepsi a jucat la un nivel ridicat toate meciurile. Nu a ajuns în finala Cupei datorită norocului. Trebuie să fim foarte atenţi.

Vom vedea dacă Andrea Compagno poate juca. Are probleme la picior. Trebuie să vedem dacă mâine va fi apt. Iar probleme lui Edjouma le ştiţi. În rest, toţi jucătorii sunt bine”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare jocului cu Sepsi.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsb - sepsiandrea compagno 

viewscnt
Articole similare