Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno, discurs superb după ce a marcat cu FC Botoşani: ”La mulţi ani, România! E normal să mă simt puţin român!”

Andrea Compagno, discurs superb după ce a marcat cu FC Botoşani: ”La mulţi ani, România! E normal să mă simt puţin român!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa FC Botoşani, într-un meci restant din etapa a şasea a Superligii.

Învingătorii au marcat prin Tamm ’21, Compagno ’30 şi Edjouma ’73. Pentru Botoşani a înscris Mailat, în minutele 14 şi 66.

Andrea Compgano a ajuns la 8 goluri în 10 meciuri pentru FCSB. Becali a plătit 1,5 milioane de euro pentru jucătorul italian în această vară. 

La finalul meciului, Compagno a avut un discurs superb. El le-a urat la mulţi ani tuturor românilor de 1 decembrie. De asemenea, el spune că se simte puţin român, deoarece ţara noastră i-a oferit o oportunitate foarte mare. 

”La mulţi ani, România! E normal să mă simt puţin român!”

”Am câştigat un meci foarte important pentru noi. Sunt fericit pentru cele trei puncte. A fost un meci foarte frumos, dificil. Pentru noi nu a fost foarte bun terenul, dar ne-am adaptat foarte bine. Deşi ne-au condus, am revenit şi a ieşit un meci frumos. E bine că am câştigat!

Pe mine nu mă interesează cum marchez, dacă e penalty, cu coapsa sau cu capul. Olaru mi-a dat o pasă foarte frumoasă şi e bine că a intrat! Cum am zis mereu, visul meu e să câştig cu echipa. Încerc să ajut echipa în fiecare meci. Îmi pare rău că nu pot juca meciul viitor, dar mă gândesc şi muncesc pentru alt meci. Eu nu am rival? Nu, sunt foarte mulţi atacanţi buni. Pentru mine e important să ajut echipa cu goluri şi pase de gol. Sper că la finalul anului vom câştiga ceva.

La fiecare antrenament e mult mai bine. Sper că suntem pe drumul cel bun. Trebuie să nu ne oprim niciodată. Dacă nu câştigăm cu Mioveni, ce am făcut azi e nimic. 

Azi a fost un meci foarte frumos, cu multe ocazii, şi ei, dar şi noi. A fost frumos, iar cel mai important e că am câştigat.

La mulţi ani, România! România mi-a dat o oportunitate foarte mare şi e normal să mă simt puţin român. Azi e o zi specială şi vreau să zic la mulţi ani!”, a spus la finalul meciului Andrea Compagno. 

Afla mai multe despre: fcsb-compagno-fc botoşani 

viewscnt
Articole similare