Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno este de neoprit în China! Fostul atacant de la FCSB a reuşit „dubla” în 5 minute

Andrea Compagno este de neoprit în China! Fostul atacant de la FCSB a reuşit „dubla” în 5 minute
Comentarii

Andrea Compagno, fostul atacant al celor de la FCSB, face senzaţie în China.

Andrea Compagno face spectacol în China

Atacantul italian s-a adaptat foarte repede la nivelul fotbalistic din China. În cel mai recent meci, deşi Tianjin Tiger a pierdut cu Chengdu Rongcheng, scor 2-3, Andrea Compagno a reuşit o „dublă” în prelungiri. A marcat în minutele 90+2, respectiv 90+7.

Compagno a ajuns astfel la 4 goluri marcate pentru formaţia chineză, reuşind să înscrie în 3 meciuri consecutive. După acest meci,, Tianjin Jinmen Tiger ocupă locul 5 în clasamentul din Superliga Chinei, cu 7 puncte obţinute după 4 etape. 

„Compagno, locul 2 în clasamentul golgheterilor din România în sezonul precedent, s-a adaptat rapid la caracteristicile fotbalului din China sub comanda antrenorului Yu Genwei”, au notat jurnaliştii din China.

  • Andrea Compagno (27 de ani) este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro
  • Italianul a fost achiziţionat de Tianjin Jinmen Tiger de la FCSB în această iarnă, în schimbul sumei de 125.000 de euro.

Andrea Compagno nu şi-a luat gândul de la naţionala Italiei: ”Încă rămâne un vis”

Fostul atacant de la FCSB a declarat că încă nu a renunţat la visul de a îmbrăca tricoul naţionalei Italiei, după ce în urmă cu un an a fost selecţionat în lotul ”Squadrei Azzurra” în vederea unei acţiuni organizate de Roberto Mancini.

”Mă adaptez şi sunt fericit să fiu aici. Descopăr locuri minunate şi cred că m-am îmbogăţit enorm din punct de vedere cultural.

Echipa naţională a Italiei rămâne mai mult decât un vis. Dorinţa mea, încă din copilărie, a fost mereu să joc în Serie A. În Italia. Din păcate, însă, nu a existat niciodată o oportunitate concretă.

Nu mi-am creat niciodată aşteptări, dar nu pot nega că am sperat. După patru ani în care am construit multe, am avut nevoie de o schimbare”, a spus Andrea Compagno, potrivit Repubblica.

Afla mai multe despre: andrea compagnochinafotbal international 

viewscnt
Articole similare