Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno îi dă bătăi de cap lui Gigi Becali: ”În fotbal totul e vorbă până nu semnezi!”

Andrea Compagno îi dă bătăi de cap lui Gigi Becali: ”În fotbal totul e vorbă până nu semnezi!”

FC U Craiova

Comentarii

Andrea Compagno a oferit o primă reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că îl va transfera.

Gigi Becali a anunţat că l-a transferat pe Andrea Compagno, pentru care FC U Craiova va primi în jur de 1,5 milioane de euro. Mihai Stoica a anunţat vineri seară, în exclusivitate la Orange Sport, că Gigi Becali a făcut o ultimă ofertă pentru un atacant din Liga 1.

Andrea Compagno a devenit o ţintă pentru FCSB, mai ales după prestaţiile din acest sezon. Gigi Becali a spus că, înainte să fie transferat de FC U Craiova, Compagno i-a fost propus la FCSB pentru 300.000 de euro.

Însă Gigi Becali susţine că n-a fost impresionat atunci de calităţile atacantului italian şi a refuzat. Între timp, patronul FCSB a fost uimit de ascensiunea pe care Compagno a avut-o la FC U Craiova.

Chiar dacă şi Adrian Mititelu a confirmat că a schimbat strategia clubului şi că este decis să îl vândă, atacantul a oferit o reacţie clară şi a spus că nimic nu este sigur până nu va semna contractul. 

”În fotbal totul e vorbă până nu semnezi!”

”Nu am semnat. În fotbal totul e vorbă până nu semnezi. După cum am zis, nu înseamnă nimic până nu semnez. Eu m-am simţit foarte bine pe teren.

Nu ai de unde să ştii ce pregăteşte viitorul. Vorbim după ce semnez. E vorba de multe sacrificii şi antrenamente. Niciodată să nu renunţi!”, a declarat Andrea Compagno, în cadrul unui interviu pentru FC U Craiova 1948.

Afla mai multe despre: fc u craiova-compagno-becali 

viewscnt
Articole similare