Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno, la Rapid? Bergodi nu s-a ferit să îl laude pe atacantul de la FCSB: ”Mie îmi place! E italian, are personalitate”

Andrea Compagno, la Rapid? Bergodi nu s-a ferit să îl laude pe atacantul de la FCSB: ”Mie îmi place! E italian, are personalitate”

Rapid

Comentarii

Cristiano Bergodi (58 ani), antrenorul de la Rapid, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Andrea Compagno.

Compagno, lăudat de Cristiano Bergodi. Ce a spus antrenorul despre atacantul italian

Andrea Compagno, atacantul de 27 de ani de la FCSB, a devenit subiectul conversaţiilor în fotbalul românesc, mai ales după ce patronul Gigi Becali a anunţat că intenţionează să aducă un alt atacant pentru a-l înlocui. 

Dacă Gigi Becali nu-l mai are în graţii pe Compagno, oamenii din Giuleşti au doar cuvinte de laudă pentru atacantul italian. Conaţionalul Cristiano Bergodi, antrenorul de la Rapid, l-a lăudat pe vârful roş-albastru. Iar fanii din Giuleşti au început să vorbească despre un posibil transfer! 

„Despre Compagno am o părere pozitivă. Luptă întotdeauna, e un jucător important. Dar acolo e concurenţă, sunt jucători cu caracteristici diferite din joc.

Depinde de antrenori şi ce gândesc ei. Eu am o părere pozitivă despre el, e un profesionist, un băiat bun. E italian, are profesionalitate. E un mediu diferit la FCSB, acolo el trebuie să aibe răbdare, pentru că este un jucător important.

La FCSB trebuie să ai mental, iar el are. Dar antrenorii ştiu, nu vreau să mă bag eu.

Îl consider pe Compagno un jucător important pentru România. În Italia nu ştiu cum este perceput, a jucat în ligile inferioare, nu ştiu ce părere au în Italia în legătură cu el. Nu ştiam despre el înainte să vină în România, juca în ligile inferioare. M-am mirat, era un jucător pe care nu îl cunoşteam.

S-a remarcat în ultima vreme şi este un jucător important pentru FCSB. Mie mi-a creat probleme mereu atunci când l-am întâlnit”, a afirmat Bergodi, conform Fanatik.

  • 4 goluri a înscris Compagno în acest sezon în cele 15 meciuri jucate în tricoul echipei FCSB

Afla mai multe despre: andrea compagnorapidbergoli 

viewscnt
Articole similare