Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini a tras concluziile după CFR - FCSB 1-1: „Egalul este bun, dar noi am pregătit meciul la victorie!”

Andrea Mandorlini a tras concluziile după CFR - FCSB 1-1: „Egalul este bun, dar noi am pregătit meciul la victorie!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a terminat la egalitate derby-ul din Superligă cu FCSB, scor 1-1.

Andrea Mandorlini, după CFR - FCSB 1-1: „Egalul este bun, dar noi am pregătit meciul la victorie!”

La finalul meciului, tehnicianul italian de la CFR Cluj a tras concluziile şi a recunoscut că rezultatul de egalitate este unul echitabil.

„Am jucat cu o echipă foarte puternică, avantajul nostru a fost meritat, apoi am avut 2-3 ocazii de a face 2-0, dar ceva ne-a lipsit în seara asta. Puteam să şi pierdem, dar per total nu cred că meritam asta. Egalul este bun.

Dacă reuşeam să înscriem golul 2 putea să fie un meci diferit, dar îi felicit pe cei de la FCSB pentru că au făcut o repriză a doua mai bună decât noi. Per total suntem mulţumiţi. Campionatul este dificil şi lung. Craiova a pierdut. Rapidul a pierdut, dar eu încă nu sunt mulţumit. Am pregătit acest meci la victorie”, a declarat Andrea Mandorlini după meci.

Florinel Coman laudă CFR Cluj după egalul obţinut de FCSB: „Nu am văzut-o niciodată să joace un fotbal aşa de frumos!”

„Din păcate nu a fost gol la şutul meu. Ne-am dorit victoria, dar felicit CFR-ul pentru un meci foarte bun din punct de vedere fotbalistic. Nu i-am văzut să joace un fotbal aşa de frumos.

Am pierdut şi cu Oţelul etapa trecută pentru că ne vedeam lideri, deci noi trebuie să ne concentrăm pe victorie. Mai sunt 2 meciuri foarte grele, imprevizibile, aşa că trebuie să intrăm montaţi să câştigăm. Nu ne mai interesează decât cele 6 puncte”, a declarat Florinel Coman după meciul din Gruia.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare