You are here:

Andreea Mitu, învinsă la ”Cupa Centenarului” de Ioana Gaşpar, revenită în circuit după ce a lipsit şase ani

Andreea Mitu, învinsă la ”Cupa Centenarului” de Ioana Gaşpar, revenită în circuit după ce a lipsit şase ani

Tenis

Comentarii

Andreea Mitu a fost învinsă la ”Cupa Centenarului” de jucătoarea Ioana Gaşpar, revenită în circuit după ce a lipsit şase ani.

"Cupa Centenarului", turneu din calendarul ITF Pro, dotat cu premii totale în valoare de 15.000 de dolari, şi organizat de Academia de Tenis Herăstrău, a început cu nu mai puţin de 20 de jucătoare din România pe tabloul principal, iar dintre acestea, şase şi-au asigurat prezenţa în sferturile de finală.

Irina Fetecău, favorita nr. 1, nu a avut nicio problemă în faţa unei jucătoare de origine română, din Canada, Maria Tănăsescu, de care a trecut cu 6-3, 6-1.

Victorii fără emoţii şi pentru favoritele 4 şi 5, Cristina Ene (6-0, 6-4 cu Yuval Keren, din Israel), respectiv Andreea Ghiţescu (6-1, 6-3 cu Anna Siskova, o jucătoare din Cehia).

Marea surpriză de până acum a fost furnizată de o altă româncă, Ioana Gaşpar, o jucătoare de 35 de ani revenită în circuit în 2016 după ce, în 2010, se părea că renunţase definitiv la tenisul de performanţă. Ioana s-a calificat, deja, în sferturile de finală, după ce a eliminat-o pe favorita nr. 8, Andreea Mitu, campioana de dublu de la WTA BRD Bucharest Open 2018. Ioana s-a impus cu 7-6(8), 5-7, 6-3, şi va juca acum cu o altă favorită din România, nr. 1, Irina Fetecău.

Afla mai multe despre: mituteniscupa centenarului 

viewscnt
Articole similare