Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Borza şi Alexandru Albu, amendaţi şi suspendaţi după ”bairamul” din club

Andrei Borza şi Alexandru Albu, amendaţi şi suspendaţi după ”bairamul” din club

Fotbal

Comentarii

Andrei Borza şi Alexandru Albu au comis-o, duminică seara, imediat după ce echipa lor a pierdut partida cu Poli Iaşi, în Copou: au mers să se simtă bine în club, iar acum vor suporta consecinţele.

Cei doi jucători ai Rapidului nu au mai ţinut cont de faptul că echipa lor a suferit o înfrângere drastică contra uneia dintre cele mai modeste echipe din Superligă şi au mers să sărbătorească Dragobetele într-un club din Iaşi.

”Nota de plată” pentru Albu şi Borza

Chiar dacă sperau ca escapada lor să fie trecută cu vederea de absolut toată lumea, nu au ”driblat” nici măcar primul obstacol: tehnologia.

Aceştia au fost filmaţi în club, în timp ce se simţeau bine, iar imaginile au ajuns cu ”viteza luminii” în mediul online. Instant, suporterii Rapidului ”au luat foc” şi au cerut luarea unor măsuri drastice împotriva celor doi jucători. Mai ales că aştia se aflau în cantonament prelungit, în vederea jocului cu UTA, de miercuri, 28 februarie.

Potrivit informaţiilor furnizate de fanatik.ro, şefii Rapidului au analizat situaţia la rece şi au căzut de acord că echipa este într-un moment bun şi nu au nevoie de tensiuni inutile.

Dan Şucu,  Victor Angelescu, Daniel Niculae şi Cristiano Bergodi au căzut de acord ca cei doi jucători să primească o lecţie, din care să înveţe negreşit, dar care să nu afecteze parcursul ulterior al echipei. 

Aşadar au dictat reducerea salariilor cu 10% pe luna februarie pentru cei doi jucători, dar şi scoaterea lor din lot pentru meciul cu UTA.

Afla mai multe despre: andrei borzaalexandru albudan sucvictor angelescu 

viewscnt
Articole similare