You are here:

Andrei Burcă, declaraţii emoţionante după România - Olanda 0-3: „Voi aţi fost motivul pentru care am intrat în teren la fiecare meci!”

Andrei Burcă, declaraţii emoţionante după România - Olanda 0-3: „Voi aţi fost motivul pentru care am intrat în teren la fiecare meci!”

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă de Olanda, scor 0-3, în sferturile de finală de la EURO 2024.

Prima reacţie a lui Andrei Burcă după înfrângerea cu Olanda

După meci, Andrei Burcă a oferit primele reacţii şi a ţinut să le mulţumească fanilor care au susţinut România la fiecare meci.

„E o seară tristă pentru noi. Le mulţumim fanilor pentru că au fost excepţionali pe toată durata turneului. Ne bucurăm că am reuşit să ieşim din grupă de pe primul loc. Am încercat şi astăzi să trecem mai departe. Am jucat bine primele 20 de minute, dar a venit acel gol la prima lor oportunitate şi asta ne-a destabilizat.

Am încercat să revenim, dar ei au jucători de mare calitate şi a venit şi al doilea gol pentru că noi ne-am deschis. Suntem dezamăgiţi, dar în acelaşi timp mă încearcă multe sentimente. Mi-am dorit multe de la această partidă. Acesta este nivelul. Trebuie să progresăm, să învăţăm de la acest EURO şi să nu mai ajungem aici doar din 8 în 8 ani.

Le mulţumesc oamenilor, voi aţi fost motivul pentru care am intrat de fiecare dată pe teren”, a spus Andrei Burcă după România - Olanda, pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: andrei burcaromaniaolanda 

viewscnt
Articole similare