Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă îi avertizează pe cei de la Maribor înainte de returul din Gruia: ”Şi noi avem nevoie ca fanii să vină alături de noi!”

Andrei Burcă îi avertizează pe cei de la Maribor înainte de returul din Gruia: ”Şi noi avem nevoie ca fanii să vină alături de noi!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa slovenă Maribor, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

Meciul a avut puţine ocazii de gol. Cel mai bun om al lui Dan Petrescu a fost portarul italian Simone Scuffet, care a avut mai multe intervenţii decisive în ultimul sfert de oră al partidei. 

Andrei Burcă a analizat meciul din tur, fundaşul CFR-ului susţine că echipa lui va reuşi să se califice în grupele Conference League, după ce vor face un meci mare în Gruia. 

”Şi noi avem nevoie ca fanii să vină alături de noi!”

”A fost un meci echilibrat, dar consider că am avut posibilităţile noastre şi am fost la cârma jocului, din păcate nu le-am fructificat. Într-adevăr şi Scuffet a avut două intervenţii foarte bune, de asta e şi în poartă, să ne ajute. Am simţit adversarul în această deplasare, ăsta era şi scopul. 

Trebuia să-i simţim, să ştim ce joc practică. Am evoluat în deplasare şi consider că este un rezultat echitabil şi un rezultat bun pentru noi. Ei sunt obişnuiţi cu terenul, cu mingile. Acum îi aşteptăm în Gruia, totul depinde de noi. Trebuie să fim concentraţi şi să dăm totul pe teren pentru a ne califica în grupe.

Am văzut la alte echipe când joacă acasă cum pot să întoarcă rezultatul la pauză, cum pot să intre în meci. Şi noi avem nevoie ca fanii să vină alături de noi joi seară pentru că împreună putem face o nouă performanţă importantă şi o bucurie clubului, suporterilor şi oraşului. Vom da totul pe teren şi vom încerca să câştigăm”, a declarat Andrei Burcă, pentru CFR TV.

Afla mai multe despre: cfr-miribor-burcă 

viewscnt
Articole similare