Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă, moment de sinceritate înainte de meciul cu Bosnia şi Herţegovina: ”Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele”

Andrei Burcă, moment de sinceritate înainte de meciul cu Bosnia şi Herţegovina: ”Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Andrei Burcă, moment de sinceritate înainte de meciul cu Bosnia şi Herţegovina: ”Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele”

Fundaşul Andrei Burcă a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu este greu să fii jucătorul echipei naţionale, subliniind însă că momentan "tricolorii" nu au făcut cinste acestui tricou.

"Cred că am făcut o partidă bună cu Finlanda. Din punctul meu de vedere, am atins obiectivele pe care le-am pregătit. Mereu am avut în ultimii ani începuturi bune, iar după am dat chix. Trebuie să punem câte o cărămidă la fiecare partidă. Din punctul meu de vedere, partida cu Finlanda a fost momentul 0. Jucăm cu cea mai bună echipă din grupă.

Chiar am vorbit cu fostul meu coleg, Mateo Susic, şi spunea că sunt fericiţi că s-au calificat şi că vor juca fără presiune. Îi feliciăm că au câştgat grupa, dar noi trebuie să dovedim mâine că putem să câştigăm împotriva celui mai puternic adversar. Ştiu ce înseamnă să câştigi şi să demonstrezi că eşti cel mai bun. Ei nu mai au presiune, în schimb e presiunea mare la noi, pentru că trebuie să demonstrăm. Niciodată nu e greu să fii jucătorul naţionalei. Reprezinţi o ţară şi îmbraci cel mai important tricou din cariera ta de fotbalist.

Mă bucur că am arătat cu Finlanda ce am pregătit. Talent este, ne mai lipseşte curajul. Doar noi prin determinare putem să-i aducem de partea noastră. Să fie alături de noi pentru că noi o să ne dăm viaţa pe teren. Mereu o să fie presiune. Trebuie să demonstrăm pe teren. Momentan nu am făcut cinste acestui tricou, nu ne-am atins obiectivele. Suntem conştienţi însă că putem face lucruri importante împreună. Dar trebuie răbdare, uşor, treaptă cu treaptă. Dacănu faci faţă presiunii nu ai ce căuta la naţională", a declarat Andrei Burcă, într-o conferinţă de presă.

România, un singur meci rămas pentru a evita retrogradarea în Liga Naţiunilor

În celălalt meci din grupă, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 Muntenegru. Echipa României ocupă în continuare ultimul loc în clasamentul grupei, cu şanse mari de a retrograda. 

În ultima etapă din grupă, România întâlneşte liderul Bosnia şi are nevoie de un rezultat mai bun decât al Finlandei, care se deplasează în Muntenegru, pentru a nu retrograda în Liga C. 

În Liga B, Grupa 3, România este pe ultimul loc, cu 4 puncte obţinute în cinci meciuri. Lider este Bosnia, cu 11 puncte, pe locul doi este Muntenegru – 7 puncte şi pe trei se află Finlanda – 5 puncte.

Afla mai multe despre: nationala romaniei 

viewscnt
Articole similare