You are here:

Andrei Burcă, optimist înainte de marele meci cu Slovacia: „Sper să continuăm cât mai mult în Germania!”

Andrei Burcă, optimist înainte de marele meci cu Slovacia: „Sper să continuăm cât mai mult în Germania!”

Echipa națională

Comentarii

România va întâlni Slovacia în ultimul meci al grupei E de la EURO 2024. Cu un rezultat de egalitate, tricolorii lui Edi Iordănescu sunt siguri de prezenţa în optimile de finală.

Andrei Burcă a analizat marele meci dintre România şi Slovacia

Fundaşul naţionalei a fost prezent la conferinţa premergătoare meciului cu Slovacia şi le oferă linişte fanilor români. Andrei Burcă asigură că tricolorii vor da totul pentru a se califica în optimile de finală ale Campionatului European.

„Vrem să-i facem mândri pe români. Când vezi înainte de meci atmosfera, când vezi fanii români cum te întâmpină şi cum îţi scandează numele, nu mai ai oboseală. Ei sunt primul jucător, ei ne impulsionează, au un aport foarte mare la lucrurile pe care le-am făcut până acum în această grupă.

Slovacia este o echipă foarte bună, se vede că lucrează anumite lucruri de foarte mult timp. Ei sunt o echipă arţăgoasă, cu valori individuale. În acelaşi timp, noi avem drumul nostru şi trebuie să ne demonstrăm nouă în primul rând. Sper să continuăm cât mai mult timp în Germania.â

Suntem <<Generaţia de Suflet>>, oamenii apreciază sufletul şi principiile pe care le avem. Şi de aici trebuie să plecăm, pentru ca viitoarele generaţii să facă şi mai mult. Noi ne-am setat de când a venit Mister să avem principii, nişte valori. Cu aceste lucruri intrăm pe teren şi nu ne abatem de la ele.

Eu am recunoscut după meciul cu Belgia că doar atât am putut în acel moment. Îmi doresc ca viitoarele generaţii să înveţe de la noi şi să aibă o bază pentru viitor”, a declarat Andrei Burcă la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Slovacia.

Afla mai multe despre: andrei burcaromaniaeuroslovacia 

viewscnt
Articole similare