Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă, pus pe glume după calificarea CFR-ului: ”Noi nu avem voie să batem mai mult de 1-0!”

Andrei Burcă, pus pe glume după calificarea CFR-ului: ”Noi nu avem voie să batem mai mult de 1-0!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ballkani, în ultima etapă a grupei G a Conference League, şi a încheiat grupa pe locul doi, care îi aduce calificarea în play-off-ul pentru optimile competiţiei.

În cealaltă partidă din grupă, Slavia Praga şi Sivasspor au remizat, scor 1-1. Sivasspor a acces în optimile de finală, terminând grupa pe primul loc. Boateng a înscris în minutul 17, cu un şut din careu.

În minutul 32, Malele a fost faultat în careu şi CFR a primit penalti. Ciprian Deac a executat, portarul Frasheri a apărat şutul românului, dar arbitrul german a decis ca lovitura de la 11 metri să fie repetată pentru că jucătorii de la Ballkani au intrat în careu în timpul executării penaltiului. Tot Deac a fost jucătorul care a încercat să transforme, a schimbat colţul, dar portarul Frasheri a parat din nou.

La finalul meciului, Andrei Burcă a fost mulţumit. Fundaşul a glumit şi a spus că echipa lui are voie să bată doar cu 1-0. 

”Merităm să fim în primăvara europeană, o arată şi clasamentul. Am început puţin greoi grupa, dar ne-am revenit pe parcurs şi ne-am atins obiectivul.

Mulţumim publicului, a fost senzaţional. Când îi avem în spate putem face performanţe împreună. În mai am avut o finală cu Craiova foarte dificilă ca să luăm campionatul, a fost şi meciul cu Maribor cu presiune, ca să ne calificăm, iar acum, cea mai importantă partidă din finalul anului. 

Noi nu avem voie să batem mai mult de 1-0, e scorul nostru preferat, de asta a bătut Cipri penalty-urile. Am avut şi eu o ocazie mare, important că am câştigat, că suntem în primăvara europeană.

Ne pare rău că anul trecut nu am făcut o figură frumoasă. Acum ne-am propus să facem puncte pentru noi, pentru ţară, pentru coeficient”, a spus fundaşul campioanei pentru Pro Tv. 

Afla mai multe despre: cfr-conference league-andrei burcă 

viewscnt
Articole similare